IPTV na računalniku

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Nikonja
Faca
Prispevkov: 137
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 1. Avg 2019 ob 15:43

Jaz imam en problemček ki mogoče ne paše tukaj (se opravičujem) ampak včeraj sem posnel en koncert z VLC-em iz MTV Live HD, in sem dobil ts fajl velikosti 3.8GB. Ker ga želim v mkv kontejneru ga dam v MKVToolnix da ga samo prepakira, ampak iz njega dobim mkv fajl velikosti 1.1GB. Poskusil sem convertirat tudi z VLC ampak spet dobim 1.1GB velik fajl z manjšim video bitrejtom.
A je res možno da je več kot polovica ts fajla veliki overhead?

g33k
Legenda
Prispevkov: 1224
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a g33k » 1. Avg 2019 ob 16:31

Je možno.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
mstojan
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 12. Avg 2009 ob 20:18
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a mstojan » 6. Okt 2019 ob 22:14

Zakaj mi več VLC že en čas ne predvaja iptv odnosno m3u datotek. Poskušal sem inštalirati novejše in starejše verzije programa in ne gre.
Spomnim se da mi je vlc player delal pred kakšnih par let brez problema in zdaj mi več noče.
Mesto vlc player-ja zdaj koristim ruski IP-TV Player 49.4 in mi vse normalno predvaja ali problem je v tem da na njem ne gre vklopiti podnapise.
Drugač sem na T-2 in gledam naročene in plačane tv programe. Na računalniku imam nameščene windows 10 64-bit.
Prosim da mi nekdo svetuje kaj še lahko naredim?
Ali so mogoče kaj na T-2 blokirali da mi zdaj vlc nemore predvajati m3u?
Ali še kdo ima podoben problem z vlc player-jem?
Vnaprej se vam za nasvete zahvaljujem!

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 26. Okt 2019 ob 17:32

Je morda ze na voljo novi program TV4 (drugi kanal od TV3) v testni obliki?

fiston
Znanec
Prispevkov: 98
Pridružen: 3. Okt 2011 ob 10:47
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a fiston » 11. Dec 2019 ob 19:01

Sem ravno danes bral, da ga imajo operaterji na testiranju, tako da bi ga moral imeti tudi T-2. Pa da se odločijo, če ga bodo vzeli. Tako še ni voljo pri nobenem, razen če bi ga odklenili, da bi se dalo gledati na kompu, kot se je parkrat že dalo kake testne tudi gledati.

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 11. Dec 2019 ob 21:37

Hja saj zato bi bilo mogoce dober trenutek, da nekdo malce spet preskenira zadevo ce se kaj najde.

fiston
Znanec
Prispevkov: 98
Pridružen: 3. Okt 2011 ob 10:47
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a fiston » 14. Dec 2019 ob 20:39

No ja, sem malo preskeniral, pa TV4 mi ni našel..., je pa našel kaj drugega, ampak nič bistvenega, česar ni na oni playlisti.

jug900
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 28. Jan 2013 ob 11:12
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a jug900 » 1. Jan 2020 ob 10:22

Srečno vsem, ki delajo na tem portalu.

Zakaj mi pri nekaterih kanali zvok ni v skladu s sliko?

Kje dobiti novo pl za vlc?

fiston
Znanec
Prispevkov: 98
Pridružen: 3. Okt 2011 ob 10:47
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a fiston » 4. Jan 2020 ob 11:54

Malo prebrskaj po temah za playlisto, jaz jo trenutno snamem tukaj: http://freeweb.t-2.net/itak/

Uporabniški avatar
peroa
Nadebudnež
Prispevkov: 353
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 09:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a peroa » 5. Jan 2020 ob 11:37

Nekaj se poigravam s tvheadend, vendar mi nikakor ne uspe dobiti delujočega streama.
Vedno je "bad instance, no input detected".

Preko VLC vse dela.

Poskusil sem tudi pipe streama, vendar neuspešno.
https://tvheadend.org/projects/tvheaden ... G-TS_Input

Ima mogoče kdo delujoč primer, kako naj bi izgledal zapis v playlisti?
Slika

Everybody lies!

habbekrazyklown
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 1. Feb 2019 ob 12:24
T-2: Že imam
Paket: S

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a habbekrazyklown » 21. Jan 2020 ob 23:51

fiston napisal/-a:
4. Jan 2020 ob 11:54
Malo prebrskaj po temah za playlisto, jaz jo trenutno snamem tukaj: http://freeweb.t-2.net/itak/
Zdravo,
meni je danes kodi nehal delati.
Vnesel sem naslove s te strani pa tudi ne delajo.
Ali ves mogoce kje bi dobil nov naslov playliste?
Vse sem vnesel tako kot prej,in dela samo shema z drugih virov, samo zelo preskakuje pa zvok je ne vem bulgarski:)
Lp

Aless
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:05
T-2: Že imam
Paket: T2 Oranžni Diamant HBO
Kraj: Murska Sobota

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Aless » 9. Feb 2020 ob 17:23

Zdravo!
Jaz imam pa težavo dobit IPTV na računalnik oziroma tablico, pred leti sem imel to uštimano in je delalo, pol smo čez čas menjali modem prej je bil Milan, zdaj Innbox.
Sicer do zdaj nisem probal če dela, danes pa sem za foro probal in mi nikakor ne dela.
Ruter je Netgear WNR3500L V2 z nameščenim Tomato by Shiby, nastavljeno je vse kot je bilo prej ko je delalo (nastavil sem ga s opisom nastavitev iz Oyoyjeve strani).
Playlisto sem potegnil iz ITAK strani in jo spremenil kot sem imel prej:
#EXTM3U
#EXTINF:0,POP TV
http://192.168.1.1:1234/udp/239.1.1.9:5000

nikakor mi ne deluje.
Ima kdo kako idejo kaj bi bilo narobe??
Drgač T2GO mi deluje super prek wifija v pritličju (topšit je gledanje tudi za nazaj), bi pa rad uštimal še prek playliste ker ni vseh programov. Drgač imam naročen paket Oranžni diamant HBO.
Prosim za pomoč, ideje, predloge??!

wickedboy
Faca
Prispevkov: 186
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 9. Feb 2020 ob 17:32

Če imaš naročen kak tv, odklopi vmesnik in tam priklopi pc pa poskusi. se pravi bo stream direktno in za test popravi listo oz uporabi tisto kar sobiš na itak strani. Drugače pa tudi prek iptv na računalniku ne vidiš vseh kanalov (samo povem)

Aless
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:05
T-2: Že imam
Paket: T2 Oranžni Diamant HBO
Kraj: Murska Sobota

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Aless » 9. Feb 2020 ob 18:29

Ja mam naročen TV, sem zdaj priklopil prenosnika na tisti port4 na Innboxu in pravtako ne deluje v vlcju, sicer mi ne javi nobene napake samo, črna slika brez zvoka.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 186
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 9. Feb 2020 ob 19:10

pa si popravil listo, ne sme vsebovati 192....., kar si prikloplen direktno. Če ti je na milanu delalo bi načeloma moglo tudi na innboxu

Odgovori