Paket T4 KING

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a kitl » 1. Apr 2013 ob 20:42

Sigurno nekej v drobnem tisku piše. Bom jutri pogledal, če bom pogodbo sploh našel :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a luky » 2. Apr 2013 ob 07:58

Glede na pogodbo se ne bi smel podražiti.
Lp, Luky

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a luky » 2. Apr 2013 ob 08:07

Glede na pogodbo se ne bi smel podražiti, nikoli pa veš kaj bodo pogruntali.
Lp, Luky

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 15:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a veiztex » 2. Apr 2013 ob 09:33

Lahko se podraži ampak morajo en mesec prej napovedat in ti dati možnost preklica pogodbe brez pogodbene kazni.

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1303
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 2. Apr 2013 ob 09:47

Saj o tem jaz že odkar je nova shema na pohodu pišem. King vsebuje internet, TV-L+XTV, mobi intelefon. Nam se ne mora podražiti samo shema v paketu ampak se nam lahko podraži cel paket in to po postopku, ki je opisan zgoraj. Pa ne se bati, tisti € bom že doplačal, samo za princip se gre, ker firma bi se morala do svojih strank obnašati profesionalno.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a starfotr » 2. Apr 2013 ob 17:58

Potem imate sedaj možnost brez pogodbene kazni zamenjati paket (prekiniti) in vzeti novi paket (recimo T4 tera) in dobite še pol leta gratis. :blbl:

Sedaj king ni več "brezizhoden, nezamenljiv" paket. Če vas ISP za=bava, ga dajte pa še vi nazaj. :owned: :twisted:
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Apr 2013 ob 18:05

SAmo tolk dobrga paketa kot je KING ga ne bo več. Tako, da zakaj bi menjal. :hmm:
Slika


Lp, Kitl

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1303
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 2. Apr 2013 ob 20:47

Saj ga ne želim menjati samo od podjetja bi bilo pričakovati fer in pošten odnos

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a starfotr » 2. Apr 2013 ob 21:16

Meni se zdi T4 tera boljši. No, kakor komu, cenovno je približno tam tam, če upoštevamo vse, kar spada k paketu. Pa še mobilni paket lahko nadgradiš... Ne vem, če se to da pri kingu.

Tisto prej sem napisal, ker nekateri so želili migrirati na nove pakete, pa se ni dalo. Iz starih paketov, ki so bili pred kingom in ukinjeni skupaj s kingom se je pa dalo preiti na nove pakete. To je finta v levo, zato lahko te uporabniki za=bejo T-2, kot sem omenil.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1303
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 4. Apr 2013 ob 15:42

Po izjavi Hevidija

Drugač pa si v Kingu lahko lepo vesel, ker ga nismo uibr podražil že s 1.5., ker maš XTV in L shemo, oboje se pa spreminja cena


:rtmT2:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a kitl » 4. Apr 2013 ob 16:16

Paketa potemtakem ne bo mogoče menjat, ker si vezan za 24 mesecev. Jaz še vedno pravim, da boš lahko kljub temu, da imaš T4 KING naročil XL HD shemo. Saj bo dražja in bo za T2 to dosti bolj pametno.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Apr 2013 ob 14:55

T-2 d.o.o. Krištof, pri paketu T4 King boste lahko doplačali za programsko shemo XL. Trenutno pa cena paketa ostaja enaka. Lep pozdrav, Romana
Slika


Lp, Kitl

ProMonte
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 31. Avg 2008 ob 18:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO FTTH
Kraj: Kranj

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a ProMonte » 27. Nov 2014 ob 09:23

Pozdravljeni

Ali ima kdo se omenjeni paket? Zanima me kaj je bilo v paketu in sicer kar se tice mobilnega dela. Kaksne so bile zakupljene enote oz. koliko MB prenosa je na mesec. Ima kdo se te informacije

Hvala

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5183
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 27. Nov 2014 ob 09:45

Paket vsebuje:
- 1x UMTS SIM kartica + 500 MB podatkovnega prenosa v T2 UMTS omrežju
- 100 brezplačnih enot
- 100 brezplačnih SMS sporočil poslanih preko servisnih strani

Tako je bilo...

ProMonte
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 31. Avg 2008 ob 18:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO FTTH
Kraj: Kranj

Re: Paket T4 KING

Odgovor Napisal/-a ProMonte » 27. Nov 2014 ob 19:30

Razmisljam da bi sedaj vzel ko je na akciji T4 Giga. Sedaj pa + in -

+ Polovico leta polovicna narocnina
+ hitrejsi internet
+ njihov wi-fi

- v paketu ni casovnega zamika ter moram dodati programsko shemo L kar pa nato pride cenovno skoraj isto
- mansi prostor za snemanje iz obstojecih 30 na 20 GB
- manj ugodnosti pri mobitelu samo 200 enot vse skupi

Da nimam vec 5 filmov gratis iz videoteke pa xxx programe pa ne pogresam.

Sedaj pa nevem kaj naj naredim ali se mi splaca zamenjat ali ne. Pa se to, pise da imam moznost 2x IP pa nevem ali je to navadni ali HD. Ker sedaj imam HD in ce je treba se to dodatno narocit potem nevem ce sem cenovno na istem. :hmm:

Odgovori