Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8069
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Jan 2021 ob 17:58

Rabim pomoč.

Na enem računalniku so v zadnjih 14 dneh nehali delat kodirani kanali preko brskalnikov, ne vem ali je kriv posodobitev win 10 ali gonilnikov, samo kodirani ne delajo - napiše da je prišlo do napake. Chrome, Firefox,....
Kje začet ? Gonilniki, antivirus ?
Nebi lih na novo nalagal win in se programe.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2482
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Jan 2021 ob 21:35

Poglej v inspector (network traffic), kaj se zgodi z license requesti. Razlogov je lahko več... mogoče je čas (ura, datum) narobe nastavljena pa PC-ju, mogoče računalnik zavrača HTTPS certifikat od license serverja, mogoče license server zavrača tvoj računalnik, mogoče kak firewall blokira promet do license serverja (ki je v tujini).

Lahko poskusiš še z Edge browserjem, ki bi moral uporabljat PlayReady namesto Widevinea.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8069
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Feb 2021 ob 21:03

mikrohard napisal/-a:
4. Maj 2018 ob 16:18
HD je malo manj kot 2GB na uro. Torej ti omogoča dobrih 100 ur gledanja HD programov. Zelo na grobo izračunano. Torej približno 6-7 ur na dan, če boš uporabljal 15 dni v mescu.
Koliko pa je ne HD, resolucija 576p na uro ?
pa še to, ali si brskalnik zapolni, ko 1x nastaviš resolucijo da si jo zapomni ? (ko naslednjič odpreš brskalnik)
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2482
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Feb 2021 ob 21:37

Nekje med 1.35 do 1.45GB na uro... odvisno od tega, kakšni prizori so. Si pa browser zapomne izbrano kvaliteto... dokler se cookiji ne pobrišejo.

fiston
Faca
Prispevkov: 163
Pridružen: 3. Okt 2011 ob 10:47
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a fiston » 8. Mar 2021 ob 20:05

Nimam pojma pri meni je povsod čez cel zaslon, tudi v chrome, drugače imam opero, ki je podobna chrome.
Probaj s kakim drugim, ampak bi rekel, da bi bilo treba kaj nastaviti v brskalniku mogoče.
No jaz chrome uporabljam samo če je sila, tako da nisem nič spreminjal v chrome pa dela. Tako da mogoče če ga na novo instaliraš... Probaj pa še v kakem drugem, če je tam enako.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1279
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a g33k » 4. Maj 2021 ob 17:54

Bi se dalo pri novi preobleki dobiti tudi dark theme?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2482
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 4. Maj 2021 ob 19:07

Dark theme je podprt... se avtomatično prilagaja browserju oz. operacijskemu sistemu. Če želiš samo na določenih spletnih straneh, pa poišči, če obstaja kak extension za to.

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 12:56
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 5. Maj 2021 ob 20:02

Ima še kdo problem s Firefoxom in prikazovanjem ikon v spletnem tv2go?

Name : firefox
Version : 88.0-1
Architecture : x86_64

Slika

V Braveu pa prikaže OK:

Name : brave-bin
Version : 1:1.23.75-2
Architecture : x86_64

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2482
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 5. Maj 2021 ob 20:11

Mogoče kak HW acceleration issue?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8069
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Maj 2021 ob 20:15

Meni dela ok.

Ponovno zaženi windwse, poglej za posodobitev gonilnika za grafično kartico, na novo naloži firefox
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 12:56
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 5. Maj 2021 ob 21:16

mikrohard napisal/-a:
5. Maj 2021 ob 20:11
Mogoče kak HW acceleration issue?
Ne vem. Bom še par stvari preiskusil. Ima pa FF probleme tudi na HBO s podnapisi. Ti so (namesto belo-sivinskih) enkrat rdeči, drugič roza, tretjič zeleni ...Bom pogledal še na bugzilli.
MrTwelveTrees napisal/-a:
5. Maj 2021 ob 20:15
Meni dela ok.

Ponovno zaženi windwse, poglej za posodobitev gonilnika za grafično kartico, na novo naloži firefox
Uporabljam Linux. Hvala vseeno za pomoč.

fiston
Faca
Prispevkov: 163
Pridružen: 3. Okt 2011 ob 10:47
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a fiston » 31. Maj 2021 ob 16:51

To je pa nekaj najslabšega kar sem videl v svojem življenju. Še 10 let nazaj so imeli boljše vmesnike. Sicer ni temu namenjeno, samo ne vem zakaj na T-2 ne naredijo kake aplikacije za za gledati.
Imam pa par vprašanj:
Zadnje čase mi stalno meče iz priljubljeni na vsi programi.
Zadnjič sem izbiral priljubljene radio postaje, izbral sem jih lahko ampak ne vem ali sploh so radijske postaje v TV2GO, te bi mi prišle bolj prav kot TV.
Potem ko posnamem kaj, pa premikam naprej nazaj, včasih traja celo večnost da naloži. Recimo premakneš onih 10 sekund ali koliko naprej, pa traja toliko ali več da prestavi. Potem mi dostikrat meče na isto mesto, kamor prestavim mi vedno vrti in potem vrže na isto mesto, kjer je bil prej.

So bile boljše kakih 10 in več let nazaj.

No tudi ura mi je ostala na zimskem času pri sporedu...

Odgovori