Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 2285
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a webmaher » 6. Jun 2018 ob 10:05

ja recimo, da vem od koga :mrgreen:
Ni mi pa jasno zakaj opise nacionalke kar malo po svoje prikrojijo in celo spored :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2487
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 6. Jun 2018 ob 13:57

http://www.iecom.si/ (spletna stran jim trenutno ne deluje)

Ima pa telekom istega dobavitelja...
https://tv-spored.siol.net/kanal/slo2/o ... m/20180606

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1308
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 16:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 31. Avg 2018 ob 19:07

Zanima me, zakaj se na Win10 tablici v Microsoft Edge toliko casa "zaganja" stream? Od klika na predvajaj do dejanskega predvajanja lahko mine tudi deset sekund ali vec. Enako je pri preklapljanju (kar je vcasih celo malo tricky izvajati, ce ni gor priklopljena tipkovnica s touchpadom).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8074
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 31. Avg 2018 ob 19:30

Enako hitro, če imaš priklopljeno tipkovnico in napajanje ?
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1308
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 16:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 31. Avg 2018 ob 19:33

Ja, vse enako. Tisto tricky sem mislil, da se menu na videu hitro skrije, ce samo touch uporabljas...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4244
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 31. Avg 2018 ob 19:38

Izklopi tablični način.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2487
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 31. Avg 2018 ob 19:47

Znan problem pri Edge-u. Zaenkrat ni druge kot to, da uporabiš drug browser (Chrome, Firefox). Glede na to, da uporaba tega browserja ni pretirano visoka, tudi prioriteta za popravek ni visoko.

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1308
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 16:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 31. Avg 2018 ob 20:22

Pred casom je bilo ravno obratno - da naj se uporabi raje Edge, ker je manj potraten (pri Chrome in se bolj Firefox je zadeva cisto pokleknila).

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4244
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 31. Avg 2018 ob 20:30

Katero verzijo Edge pa imaš?
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2487
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 31. Avg 2018 ob 21:26

Od nadgradnje, ki je bila konec marca, je v vseh brskalnikih nov html5 player. Takrat se je pojavila ta težava... in od takrat naprej je v drugih brskalnikih bolje. Pred tem je bil edge html5, chrome/firefox pa flash.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8074
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 31. Avg 2018 ob 21:41

Zanimivo pa je da CPU manj obremeni Edge ob gledanju Youtuba, kot pa Chrome.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1308
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 16:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 1. Sep 2018 ob 09:20

Super, hvala za to. Na Firefoxu dejansko dela zdaj boljse (ce ni bil zgolj slucaj, se tudi menu ob touch uporabi ne skrije predcasno). Edge sem na tablici zgolj zaradi tega imel (verzija je zadnja oz. tisto kar pac je v zadnjem Win10 buildu 17134.254). :D

kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1285
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Kraj: Ljubljana

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 14. Feb 2019 ob 14:57

Bug v spletni različici tv2go: pri ločljiosti 4k so programi v seznamu programov razmetani (niso poravnani). Pri nižjih ločljivostih je vse v redu.

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2487
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Feb 2019 ob 15:01

Browser, operacijski sistem?

kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1285
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Kraj: Ljubljana

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 14. Feb 2019 ob 15:59

V vseh brskalnikih enako, Windows 10.

Odgovori