Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Mar 2018 ob 14:49

v Angliji ?

edit: probal VPN iz Anglije pa piše zaradi avtorskih.... bla bla bla.... no go
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

g33k
Legenda
Prispevkov: 1102
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a g33k » 20. Mar 2018 ob 14:51

Brexit pa te fore. :D
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2018 ob 14:58

Določeni IP-ji so še vedno blokirani (mislim, da predvsem VPN-ji).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Mar 2018 ob 14:59

Je mi mišljeno samo za dostop preko mobilne T2 sim kartice v EU ali katerikoli wifi signal v EU ?
Pol na Hrvaškem bo leto to delalo ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2018 ob 15:29

Kjerkoli v EU naj bi ti delovalo... torej tudi na Hrvaškem.

rockytmin
Faca
Prispevkov: 129
Pridružen: 31. Jul 2006 ob 15:48
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Tolmin

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a rockytmin » 20. Mar 2018 ob 15:44

Meni bi bilo bolj smiselno povsod v Wi-Fi kot v mobilnem omrežju.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2018 ob 15:53

Povsod v EU... ne glede na tip povezave.

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a borutz » 26. Mar 2018 ob 09:52

dajte še Egipt zraven :)
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Mar 2018 ob 10:40

Slika
Zadnjič spremenil mikrohard, dne 27. Mar 2018 ob 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1102
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a g33k » 27. Mar 2018 ob 10:46

:plosk:
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Mar 2018 ob 10:49

Vidim da začne veliko hitreje predvajati.

RABIMO HBO HD !!!
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

wizzard
Novinec
Prispevkov: 18
Pridružen: 4. Dec 2010 ob 00:59
T-2: Že imam
Paket: VDSL 4/1
Kraj: Portorož

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a wizzard » 29. Apr 2018 ob 10:17

na novem sistemu mi javlja, da imam "nepodprt brskalnik" (zadnji FF, zadnji Palemoon) Kakšen plugin sploh rabim zdaj za predvajat?
edit: nevermind, pozabu namestit video lib. ...

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Apr 2018 ob 12:46

Verjetno si na Linuxu... in kot si ugotovil, potrebuje browser naložene kodeke. Je še TODO, da bo sporočilo bolj deskriptivno v teh primerih.

d_g
Legenda
Prispevkov: 1091
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a d_g » 29. Apr 2018 ob 22:17

MrTwelveTrees napisal/-a:Vidim da začne veliko hitreje predvajati.

RABIMO HBO HD !!!
Podpiram HD varianto, no ja vsaj 720p... :razz:

sakrabolt
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Sep 2011 ob 20:41
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a sakrabolt » 1. Maj 2018 ob 07:45

Meni v Chromu ne deluje tv2go. Explorer normalno.

Odgovori