Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3299
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Maj 2018 ob 08:49

Jst uporabljam Microsoft Edge (42.17134.1.0) in deluje BP
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 1. Maj 2018 ob 09:35

Če ti predvajanje v Chromu na Windowsih ne deluje, je to (najverjetneje) lahko le posledica nedelujočega strojnega pospeševanja pri dekodiranju videa (beri: nekaj imaš narobe z gonilniki za grafično). Najenostavnejša rešitev je, če izklopiš strojno pospeševanje v nastavitvah Chroma.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Prispevkov: 1591
Pridružen: 30. Avg 2007 ob 15:58
T-2: Že imam
Paket: t4 tera na optiki

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a nemo » 4. Maj 2018 ob 08:56

Ali pa uporabiš Edge, kjer vse dela.
Plačaš 100, dobiš 90.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Maj 2018 ob 15:39

Koliko pasovne širine žrejo SD kanali (od -do) in koliko HD (od - do ) ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 4. Maj 2018 ob 15:52

240p je 512kbit/s
360p je 1Mbit/s
480p je 1.8Mbit/s
576p je 3Mbit/s
720p je 4.2Mbit/s

Za normalno predvajanje potrebuješ vsaj 10% rezerve pri liniji (raje več).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Maj 2018 ob 16:00

Gledam Hofer paket mobilni Hot Giga, vključuje podatke 200GB internet do 20Mbit/s .... to bi moglo lavfat

samo še potrebno računat, če sem cca 15 dni na mesec na vikendu poleti, koliko ur na dan se lahko gleda Tv preko Tv2go ... približno.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 4. Maj 2018 ob 16:18

HD je malo manj kot 2GB na uro. Torej ti omogoča dobrih 100 ur gledanja HD programov. Zelo na grobo izračunano. Torej približno 6-7 ur na dan, če boš uporabljal 15 dni v mescu.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7019
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Maj 2018 ob 16:20

Uf to je več kot zadosti, ker se ne gleda toliko....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a bushi » 6. Maj 2018 ob 10:53

Na novo sem namestil Windows 10 na racunalniku in imam tezave z predvajanjem videa, ima se kdo to tezavo? Recimo v Google Chrome deluje ok!

Slika

Slika

P.S. tudi videov iz 24 ur recimo ne predvaja.

LP,
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

Bayern1
Guru
Prispevkov: 938
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 6. Maj 2018 ob 11:00

24 kur uporablja zastarel sistem predvajanja videa...potrebno je imeti adobe flash player z firefox brskalnikom...chrome pa ima to v sebi in ga ni potrebno dodatno nalagati....

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 6. Maj 2018 ob 11:13

Kaj ti izpiše tukaj (predvsem MSE & H264)... https://www.youtube.com/html5

Če imaš enak problem, kot je opisan tukaj: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1094133
Potem moraš naložiti tole: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=49919

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a bushi » 6. Maj 2018 ob 11:43

Fanjte, hvala za hitro odzivnost.

Youtube kaže, da je OK!
Slika

Adblocker imam deaktirivan na domeno od t2.

Še specifikacij racunalnika.
Slika

Dodatek iz Microsoftove strani nažalost ni pomagal.

LP,
b.
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 6. Maj 2018 ob 11:54

Vidim, da imas Windows 10 N, kar pomeni, da privzeto nimas kodekov nalozenih. A si po instalaciji naredil tudi reboot?

Edit: jaz sumim, da ti tole vrne "false" namesto "true"...

Koda: Izberi vse

window.MediaSource.isTypeSupported('video/mp4; codecs="avc1.42E01E,mp4a.40.2"')

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a bushi » 6. Maj 2018 ob 12:40

Sem, ni pomagalo.

Tudi tole sem downloadal za mojo razlizico - 1803
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... eaturepack

Pa dobim neko napako ob istalaciji. Zanimivo je, da TV deluje v Chromu brez problema v Firefoxu pa ne.

Kje je shranjena ta koda? Kako to lahko rocno spremenim?

EDIT:
Je pa res, da dobim neko opozorilo, ki me potem pelje na ta link.
Slika

https://support.mozilla.org/sl/kb/popra ... =inproduct

Kot ze receno, pa tega (Windows_MediaFeaturePack_x64_1803) ne morem instalirat, dobim napako.
http://shrani.si/f/w/1y/2anfAWhk/zajeta-slika.png


LP
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1577
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 6. Maj 2018 ob 14:02

V Chromu ti deluje zato, ker je h264 dekoder že vgrajen v brskalnik. Firefox se pa zanaša na sistemske kodeke, ki pri tebi očitno manjkajo. Tista koda je samo primer, kako se preveri, če tvoj brskalnik podpira mp4, h264 in aac. To lahko vpišeš v javascript konzolo (developer možnosti). Nimaš pa tukaj česa spreminjati... nekako moraš usposobiti sistemske kodeke, ali pa uporabljati drug brskalnik.

Tukaj imaš še par možnih dodatkov za naložit:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/fi ... ox-windows

Tale mislim, da je zadnja verzija:
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... tober-2017

Odgovori