Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera na FTTH
Kraj: Ljubljana, Dravlje

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 14. Okt 2019 ob 11:18

kokica2000 napisal/-a:Bug v spletni različici tv2go: pri ločljiosti 4k so programi v seznamu programov razmetani (niso poravnani). Pri nižjih ločljivostih je vse v redu.

Slika
Tale bug je pa končno odpravljen. Bravo T-2! :owned:

espacious
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Feb 2016 ob 16:12
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a espacious » 14. Okt 2019 ob 11:52

Super! Bom preveril ...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7450
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Okt 2019 ob 12:26

wizzard napisal/-a:
11. Okt 2019 ob 19:59
se da kako izklopit to sranje od "podobno" ter "isti žanr" v novem vmesniku?
A se da to izklopiti ? Ker je ZELO moteče !
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Genius
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 6. Okt 2019 ob 10:43
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Genius » 1. Nov 2019 ob 10:26

Zakaj ima t2 2 andorid aplikacije? Kaj je razlika med tv2go pa tisto plačljivo?? Če kupim (ker mi na raspberry + kodi t2 ne dela iz nekega razloga) android box, lahko gledam tv2go?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3840
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Nov 2019 ob 10:33

Tv2go je za tablice in telefone. T-2 TV app je pa za Android TV in ima isto shemo kot tv vmesnik, pa še cena (0,99€) ni pretirana.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3840
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Nov 2019 ob 18:46

@mikrohard testiram tv2go na Chromium verziji MS Edge - za enkrat dela BP.
Slika

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1291
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: t-4 tera optika
Kraj: Novo mesto

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 5. Nov 2019 ob 22:03

to go se zatika a kanal na hd nogomet

TgT
Nadebudnež
Prispevkov: 363
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a TgT » 5. Nov 2019 ob 23:47

Pri meni ne, BRO 100/20, PC :rtmT2:
Hit'n'Run ;-)

primo7
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 6. Feb 2012 ob 13:22
T-2: Že imam
Paket: optika+telefon

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a primo7 » 24. Nov 2019 ob 12:27

Prosim za pojasnilo. Sem naročnik samo Interneta optika. Prijavil sem se na T-2 Horizont in ko grem na tv2go me vpraša za geslo, ki naj bi bilo isto kot za horizont. Pa mi napiše, da geslo ni pravilno. Je to zaradi tega, ker imam samo internet in ne paketa TV? In če imaš paket TV je treba za tv2go dodatno plačati, da imaš dostop preko PCja, tablice, ali telefona?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3840
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 24. Nov 2019 ob 12:50

Če nimaš TV ne bo šlo.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1954
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 24. Nov 2019 ob 13:05

Login ti ne dela, ker nimaš naročenega TV-ja. V paketih s TV-jem je tv2go brezplačen.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7450
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Nov 2019 ob 15:26

primo7 napisal/-a:
24. Nov 2019 ob 12:27
Prosim za pojasnilo. Sem naročnik samo Interneta optika. Prijavil sem se na T-2 Horizont in ko grem na tv2go me vpraša za geslo, ki naj bi bilo isto kot za horizont. Pa mi napiše, da geslo ni pravilno. Je to zaradi tega, ker imam samo internet in ne paketa TV? In če imaš paket TV je treba za tv2go dodatno plačati, da imaš dostop preko PCja, tablice, ali telefona?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
A ti si mislu da boš tv lahko gledu če nimaš plačane te storitve ? dober si :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1293
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 3. Mar 2020 ob 20:02

A še komu trokira predvajanje? Sem mislil, da je samo RTL, pa mi tudi na TVS1. Če odprem v iOS appu, dela OK.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1954
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Mar 2020 ob 20:13

Tehnične težave na IPTV mreži. To, da ti na iOS dela OK, je zgolj naključje (ali pa boljši error handling v iOS playerju).

Odgovori