TV2GO iskanje testerjev

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a Steni » 9. Maj 2014 ob 21:46

Kje je možno dobiti staro verzijo aplikacije?
Slika
Slika FTTH

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Maj 2014 ob 21:53

Zakaj pa ti rabiš zdaj staro? Včasih se mi zdi kot, da se malo norca delate. Nikol nobenemu nič prav.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a Steni » 9. Maj 2014 ob 21:54

Zato, ker mi danes po posodobitvi ne dela več
Sem napisal v enem postu višje
Slika
Slika FTTH

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 613
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Še nimam
Paket: A1 Konkurenca ;)

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 9. Maj 2014 ob 22:29

Na kateri napravi?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Maj 2014 ob 22:47

Meni na Galaxy S3 je vedno ko sem dal glej TV aplikacija zmrznila. Potem sem šel na upravitelj programov pa zbrisal TV2GO in ga namestil popolnoma na novo (clean install) pa mi sedaj deluje BP. (Android 4.3)
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a Steni » 9. Maj 2014 ob 22:54

OmegaBlue napisal/-a:Na kateri napravi?
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 , nameščen pa imam Cyanogenmod 11
Z staro aplikacijo ni bilo problema in sem lahko normalno gledal. Preden sem zagnal T-2TVtogo sem seveda z Hide My Root skril, da je naprava rootana, zagnal TV in gledal.
Sedaj po posodobitvi, pa vedno napiše, da se je program žal sam zaustavil.
Poizkusil sem tudi z clean install in je isto.
Slika
Slika FTTH

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a jst1 » 10. Maj 2014 ob 01:07

Jaz enako kot Steni naredil. In ne dela.

xtasy
Model
Prispevkov: 273
Pridružen: 13. Jun 2010 ob 16:55
T-2: Še nimam

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a xtasy » 10. Maj 2014 ob 12:39

na cm11ki tudi meni ne dela. mam pa htc-jevga evota. prejšnja verzija je delala bp.

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 613
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Še nimam
Paket: A1 Konkurenca ;)

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 10. Maj 2014 ob 13:20

Kater build? ker meni na galaxy nexus in nook HD+ na cm11 deluje brez problema.

Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a Steni » 10. Maj 2014 ob 14:04

Naloženo imam 11-20140509-NIGHTLY-P5100. Poizkusil sem tudi z različico 11-20140430-NIGHTLY-P5100 pa je enako.
Slika
Slika FTTH

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a jst1 » 10. Maj 2014 ob 14:13

Jaka app, ki dela na rootanih telefonih. Če pa na najbolj razširjenem romu ne dela. A na ostalih cm-jih pa dela? Je kdo sprobal?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1627
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 10. Maj 2014 ob 14:19

Najbolj razširjeni romi so stock, na katerih zadeva deluje... se strinjaš? Sicer pa bi bilo dobro videti tudi logcat... mogoče se bi dalo iz tam sklepati, kaj je narobe.

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a jst1 » 10. Maj 2014 ob 14:27

Seveda se strinjam. Ampak ti dobro veš kaj sem imel v mislih. Saj če je govora o aplikaciji, ki ne preverja roota lahko sklepamo, da je tudi drugi rom gor. Vsaj v veliki večini.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1627
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 10. Maj 2014 ob 14:37

Aplikacija je bila z razlogom dva tedna v odprti testni fazi. Android naprav je malo morje, z upoštevanjem custom romov se to samo še potencira. T-2 pač nima na vseh teh naprav v predalu in so upali, da bo čim več različnih naprav pokritih v testni fazi. In ker to ni "navadna" aplikacija (beri: uporablja tudi native library - poseben player), je toliko bolj občutljiva na pravilno delujoč sistem (da so na voljo vsi sistemski API-ji in da ti tudi pravilno delujejo).

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: TV2GO iskanje testerjev

Odgovor Napisal/-a jst1 » 10. Maj 2014 ob 14:58

Kar malo dvomim, da ni nihče testiral, ki ima CM11 rom naložen. Morda pa res ni nihče glede na to, da si lahko prišel to testne aplikacije zgolj prego g+, ki pa ga jaz ne uporabljam. Lahko bi dali kak link pa bi sprobali. Da bom pa zato delal g+ account...

Zaklenjeno