Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a webmaher » 22. dec 2015 ob 19:44

če kdo sedaj kupuje nov TV in ima T-2 in bi rad uporabljal samo en daljinec potem naj ima TV obvezno IPTV, ki zna predvajat m3u liste...
webmaher
Nergač
 
Prispevkov: 1906
Pridružen: 8. okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a kibtu » 22. dec 2015 ob 21:40

Kako si spremenim nick?
Ha ha hah ha ha!
kibtu
Guru
 
Prispevkov: 969
Pridružen: 15. avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. dec 2015 ob 22:09

/nick Joža :mrgreen:
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6375
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a Anco » 22. dec 2015 ob 22:22

webmaher Napisal/-a:če kdo sedaj kupuje nov TV in ima T-2 in bi rad uporabljal samo en daljinec potem naj ima TV obvezno IPTV, ki zna predvajat m3u liste...


In kako lahko dodam m3u listo?
Hvala
Anco
Znanec
 
Prispevkov: 88
Pridružen: 31. avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a webmaher » 22. dec 2015 ob 22:54

Najprej pokliči jasnovidko, da ugotovi točen model in oznako tvojega TVja :mrgreen:
webmaher
Nergač
 
Prispevkov: 1906
Pridružen: 8. okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a Anco » 22. dec 2015 ob 23:04

UE55JU6450. Sem si nalozil SmartIptv pa nalozil iptv m3u. Mi je dal vse kanale. Samo se pri vseh samo connecta v nedogled :D
Anco
Znanec
 
Prispevkov: 88
Pridružen: 31. avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a Anco » 22. dec 2015 ob 23:39

webmaher Napisal/-a:Najprej pokliči jasnovidko, da ugotovi točen model in oznako tvojega TVja :mrgreen:


na iptv pokaze vse OK (spored, vse kanale, ikone kanalov...). samo streaming ne laufa. Moram se kaj nastavit?
Hvala
Anco
Znanec
 
Prispevkov: 88
Pridružen: 31. avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a roCkY » 23. dec 2015 ob 00:06

Imaš priklopljeno na port prek katerega gre TV?

PS:
Da nisi na BRO dostopu?
roCkY
Legenda
 
Prispevkov: 1339
Pridružen: 22. mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a roCkY » 23. dec 2015 ob 00:10

kibtu Napisal/-a:Kako si spremenim nick?
Ha ha hah ha ha!

Te moti da preberem "kodi"?

Za status pod nickom bi bil pa "KODI" kar primeren. Lahko kak moderator spremeni vkolikor jforum dopušča?
roCkY
Legenda
 
Prispevkov: 1339
Pridružen: 22. mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a Anco » 23. dec 2015 ob 00:11

roCkY Napisal/-a:Imaš priklopljeno na port prek katerega gre TV?

PS:
Da nisi na BRO dostopu?


Imam na istem portu kot sem imel prej en računalnik in gor multicasttv za predvajanje tvja
Anco
Znanec
 
Prispevkov: 88
Pridružen: 31. avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a webmaher » 23. dec 2015 ob 02:19

se pravi maš žično povezavo... poglej mal nastavitve za omrežje na TVju...

@kibtu naj se prelevi v Kodi Butik :mrgreen:
webmaher
Nergač
 
Prispevkov: 1906
Pridružen: 8. okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a Anco » 23. dec 2015 ob 09:06

Nastavis lahko ipje in DNS. mam vse samodejno. Dela vse OK. samo streaming prek t-2 ne spila.
Anco
Znanec
 
Prispevkov: 88
Pridružen: 31. avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a roCkY » 23. dec 2015 ob 11:00

Kaj pa če hoče v glavi ali kje drugje v dokumentu kako posebno sintakso? Teli "industrialci" radi standarde mal po svoje obrnejo. Probaj na netu dobit kako PL z UDP vnosi, ki nekje dela ter primerjaj sintakso s svojo. Morda probaj s kratko PL le par kanalov...
roCkY
Legenda
 
Prispevkov: 1339
Pridružen: 22. mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)

OdgovorNapisal/-a joegsm2000 » 12. jul 2018 ob 09:27

na oyoy.si maš udp listo, pa probaj s tisto če ti dela na tv...
joegsm2000
Novinec
 
Prispevkov: 18
Pridružen: 11. jan 2009 ob 21:27
Kraj: ms
T-2: Že imam
Paket: 100/100

Prejšnji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 16 gostov