Zastajanje slike!

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 11. Okt 2016 ob 23:08

Men je tudi šla pamet v maloro

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 12. Okt 2016 ob 18:33

:jao:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Okt 2016 ob 19:12

Se pravi ni kriv:
- Optični kabel
- Modem
- LAN kabel
- STB

Sedaj bo potrebno pogledat v centralo in tako naprej ...
Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 12. Okt 2016 ob 19:22

-optični kabel ok, izmeril monter, slabljenje optičnega vlakna
-switch zamenjali za innbox f60
-lan kabel:check
-stb, pravijo , da je ok, paketki se izgubljajo,...

Naj ugotavljajo naprej, ...... :hmm:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Okt 2016 ob 19:33

:nevem:
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Okt 2016 ob 19:38

Tempus fugit napisal/-a:-optični kabel ok, izmeril monter, slabljenje optičnega vlakna
-switch zamenjali za innbox f60
-lan kabel:check
-stb, pravijo , da je ok, paketki se izgubljajo,...

Naj ugotavljajo naprej, ...... :hmm:
Izklopi Računalnik in probaj se pravi brez uporabe interneta.
Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 12. Okt 2016 ob 19:53

@atepej, verjemi tudi to sem poskusil. ;-)

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Okt 2016 ob 09:39

Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 16. Okt 2016 ob 09:59

možno, monter nič ni gledal optične doze, tako kot sem že napisal, poskusili so že vse pri meni, če bi bil problem pri meni, tehnik je rekel, da je verjetno od mene ali pa od centrale do mene, čakam,... :nevem:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Okt 2016 ob 10:02

ko pride naslednjič, ga opozori na to, pa da vidimo
Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 23. Okt 2016 ob 20:57

Včeraj klical na HD, glede statusa napake, piše, da se bo spet javil monter na dom, celo zabeleženo je imel, da je bil gbic menjan pri meni, pa ni bil, sem rekel naj to zabeleži v log, gbic je bil pa menjan v centrali in prestavljen sem bil na drugi port.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 25. Okt 2016 ob 10:57

a sedaj dela ok?
Slika

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 25. Okt 2016 ob 17:39

Nope, še vedno isto :grr: .

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 14:54
T-2: Že imam

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 25. Okt 2016 ob 17:41

Klical me pa je eden od vaših včeraj, da bi naredil meritve, je rekel, da jih bo prvo v centrali potem pa me pokliče, da jih naredi še pri meni.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3277
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Zastajanje slike!

Odgovor Napisal/-a atepej » 25. Okt 2016 ob 18:03

vzeto na znanje, vseeno naj pogleda dozo in naj naredi meritve direktno za njo in pri modemu. Preveri pa naj tvoj sfp modul in priklop, če je slučajno tam kaj narobe.
Slika

Odgovori