Arris VIP1113 in HDMI CEC

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 10. feb 2018 ob 00:23

Ja sej to je logično :)
Zakaj pa serviser na terenu ne more zamenjat tudi daljinca? sej je isto oprema, ki ne dela. Podobno kot stb recimo.
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 10. feb 2018 ob 11:18

Tehnikov počasi ne bodo več pošiljali k strankam za zamenjavo daljinca.... to bodo počeli po pošti (stroški).
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a Vednik » 10. feb 2018 ob 19:56

"Down Taker" če te zanima se tudi v Sloveniji dobi Univerzalni daljinec Arris/Motorola ceneje kot 20 eur.
Vednik
Faca
 
Prispevkov: 128
Pridružen: 20. sep 2012 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 10. feb 2018 ob 20:21

Nov ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 10. feb 2018 ob 20:46

Kje pa?
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 7. mar 2018 ob 12:25

Mogoče ve kdo katero kodo za programiranje daljnica Motorola MRCU180 za Arris?
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 7. mar 2018 ob 13:58

Kodo ? ni potrebno vpisat kode... sicer je koda, ampak je ne rabis vpisovat

držiš obe tipke hkrati: STB + SET da ti sveti lučka STB, potem pa vtipkaš št: 36 in potem še 1x pritisneš STB
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a mr_tweak » 8. mar 2018 ob 15:28

Bom izkoristil tole temo in neumno vprašal, ali ima ta Arris VIP1113 drugačne IR kontrole kot Motorola VIP 1003 oz. ostale Motorole?

Torej bi lahko v primeru dveh TV v isti sobi, lahko neodvisno uporabljal oba vmesnika (ne da bi z daljincem enega premikal še kanale na drugem - kar v tem primeru ni zaželeno)?
mr_tweak
Znanec
 
Prispevkov: 71
Pridružen: 24. jul 2006 ob 08:41
Kraj: Kranj
T-2: Še nimam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 12. mar 2018 ob 18:16

MrTwelveTrees Napisal/-a:Kodo ? ni potrebno vpisat kode... sicer je koda, ampak je ne rabis vpisovat

držiš obe tipke hkrati: STB + SET da ti sveti lučka STB, potem pa vtipkaš št: 36 in potem še 1x pritisneš STB

Sem namestil. Hvala :)
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a Veron » 22. mar 2018 ob 09:23

Informativno me zanima, ali T2 še kaj dela na tem, da bi HDMI CEC deloval? Namreč Telekom ravno te dni pošilja nov FW, ki to omogoča na Box S napravah.
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 457
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. mar 2018 ob 10:54

Vprašanje, glede na to da prihaja nov box= amino
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a Veron » 22. mar 2018 ob 11:32

Sam kaj to pomen za obstoječe naročnike? Lahko zahtevajo menjavo Arrisa za Amino?
Bo amino podpiral HDMI CEC?
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 457
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. mar 2018 ob 12:02

Boš moral na to še počakat.... za Amino je druga tema, je pa o njem malo informacij.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a Veron » 22. mar 2018 ob 12:15

Amino je 4K tv box.
Resnično bi bilo dobro, če bi tale HDMI CEC omogočili na Arrisu. Mi je Arris čisto ok.
T-2 d.o.o. Napisal/-a:CEC bo podprt v naslednji nadgradnji programske verziji tako za vip 1113 kot tudi na vip 1003.

Trenutno imamo testne verzije, ki pa niso še dovolj stabilne za produkcijsko okolje. Bo pa zadeva delovala podobno kot nastavljanje resolucije na HDMI povezavi, CEC bo potrebno vklopiti preko grafičnega vmesnika na STBju pod nastavitvami naprave.
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 457
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. mar 2018 ob 12:21

Tole kar so napisalo velja že 2 leti....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 8 gostov