Arris VIP1113 in HDMI CEC

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a Veron » 26. Mar 2019 ob 14:42

sm mislu, če je CEC omogočen na Arrisu? (glede na naslov teme)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Mar 2019 ob 14:49

Ja, je.
Motorola / Arris 1003
Arris 1113
Amino 4k
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a Veron » 26. Mar 2019 ob 18:33

Od kdaj je to vklopljeno? Je potrebno na Arrisu kaj dodatno nastavit?

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 705
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a rossi » 26. Mar 2019 ob 18:35

Cca 14 dni je ze. Je pa potrebno spremenit v nastavitvah.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a Veron » 1. Apr 2019 ob 08:06

Sem vklopil HDMI CEC izklop in vklop TVja in v kombinaciji s Samsung TVjem deluje tako kot je treba. Točno to sem želel in sedaj je dovolj samo pilot od Arrisa.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Apr 2019 ob 15:10

Jaz moram popraviti meni CEC ne deluje oz deluje čudno samo na 1 tv.

Na 32" Philipsu, 2 leti starem, se mi TV ugasne če ga ugasnem tv vmesnik, vendar tv ne vem če je ugasnjen ker ne gori redeča lučka na njem, tema ni slike tudi napisa "no signal ni" ampak lučka STAND BY tudi ne sveti.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3366
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Apr 2019 ob 21:12

Če bi rad uporabljal daljinec od STB je dovolj da obkljukaš 3 možnost.
Slika

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a bushi » 7. Apr 2019 ob 14:42

Cao,

imam Motorolo VIP in Samsung TV (star 3 leta). Ne deluje mi povezava HDMI CEC, v čem bi lahko bil problem?

Lp,
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Apr 2019 ob 14:48

reklamiraj :blbl: , menjan tv :hudicek:

Ne dela na vseh televizijah.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1619
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Apr 2019 ob 14:57

Na Samsungu bi skoraj moralo delovati... https://www.tomsguide.com/us/samsung-tv ... 63-15.html

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a asgard » 8. Apr 2019 ob 09:50

Sam sem probal na dveh philips tv-jih. Na mojem dela ( mam zadnji FW gor ) na sosedovem ne , verjetno ker ni nikdar upgrade FW naredu. Čudno mi je da KAMAI ne dela na čisto novem tv-ju.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3366
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Apr 2019 ob 10:14

Imaš omogočeno 3 možnost?
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a asgard » 8. Apr 2019 ob 10:47

Sem probal vse kombinacije. Na nekaterih tv-jih očitno ne dela. Se bom še igral, prej pa še prosil t-2 da mi zamenja ta kamai za arrisa, če ne zaradi drugega zaradi daljinca. Kamai ima pocen kitajsko plastiko.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3366
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Apr 2019 ob 11:35

Probaj drug HDMI vhod na TV - probaj tistega z ARC, če ga imaš.

EDIT: a na TV je pa CEC vključen.
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Arris VIP1113 in HDMI CEC

Odgovor Napisal/-a asgard » 8. Apr 2019 ob 15:22

Bom pogledal. Ka men je izredno ql da s eno tipko ugasnem vse skupaj.

Odgovori