MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 1987
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a webmaher » 16. Okt 2016 ob 19:48

oyoy napisal/-a:če ugotoviš, da se ti ne splača, se mi javi na zs ... sigurno imam kaj v arhivu ... :mrgreen:
@oyoy ojoj, ojoj, se priporočam za arhiv :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a roCkY » 17. Okt 2016 ob 08:22

kibtu napisal/-a:A lahko v MCTV daste oddaljene naslove za m3u in logotipe?
Bi vam pripravil mojo listo brez kolorov, ki je bolj posodobljena.
Kolker je meni znano so logotipi v eni mapi predvajalno listo pa ima v svojem formatu shranjeno nekje v mapi. Se je ne da uvozit iz URL ampak le iz datoteke. Če nekam na splet postaviš VLC-ju prijazno osveženo listo pa bo pa več kot dobrodošlo. Link pa naj pač ostane dostopen prek PM, če se ti seveda ljubi s tem ubadat, da ne bo kdo "v luft skakal".

za "neuradnike":
Sam sisicer želim le HD kanale. Najprej ES2 HD nato pa v prvi vrsti nacionalne kanle držav EU območja.

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 10. Nov 2016 ob 08:30

A je kdo že imel opravka s tole napako in ali je rešljiva?

Pojavi se na HD kanalih, ne povsod, ne vedno. Na vsake toliko časa se mi pojavi kak tak in ga potem nekaj dni ne morem gledat, ne prikaže slike, pod zavihokem messages pa dobim tole.

Uporabljam pa verzijo MCTv2.Net 0.27.1.

Hvala.
Priponke
MCTV2.Net_erorr_HD.JPG

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a roCkY » 10. Nov 2016 ob 08:57

Očitno občasno ne razume tistega kar dobi. V kodiranju se pojavi nakaj kar ne spravi prek.

THJ MC z VLC je precej bolj robusten kar se tega tiče. Res pa da MC2 v nekaterih primerih boljšo sliko. Meni recimo v MC2 ne dela prostorski zvok. Nikaor ga ne spravim do reciverja. MC2 imam le na enem prenosniku, ker dela bistveno bolje prek WiFi kot verzija z VLC.

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 10. Nov 2016 ob 09:37

Sja vem, to debato o tem, da je THJ MC precej bolj izpopolnjen smo že imeli.

Pa tudi kasneje, če se spomniš, sva podajala predloge in jaz sem celo naredil google doc za razvoj MC TV2.

To je zdaj obstalo?

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 27. Nov 2016 ob 20:35

Še kdo nima sporeda za SportKlub kanale?

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 24. Mar 2017 ob 21:54

Vidim, da spored ne deluje več.

Do zdaj sem uporabljal tole:
*kitl "pobrisano"

Obstaja kaj novega?

Hvala.

kibtu
Guru
Prispevkov: 977
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a kibtu » 25. Mar 2017 ob 00:51

akulp, zbriši link!

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 19. Apr 2017 ob 07:36

Dobro jutro.

@THJ oz. kdorkoli (če sploh kdo) uporablja MCTV2.net.

Danes mi je, po WIN posodobitvi nehal delovati MCTV2. Program se zažene, vendar ob kliku na katerikoli kanal zmrzne, čez nekaj časa se potem zbudi.

Log prilagam.
Priponke
tv2.JPG

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 19. Apr 2017 ob 08:19

Bi bilo lahko kaj povezano s .NET Frameworkom?

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a roCkY » 19. Apr 2017 ob 08:25

Sicer uporabljam THJ MC.
Je pa tudi ta verzija naložena in dela. Win 10 pravijo da so UP.

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 19. Apr 2017 ob 10:56

Ja, meni klasični MC tudi dela ...

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a roCkY » 19. Apr 2017 ob 11:01

Probal sedajle še na 8.1 pa tudi oba delata. Tudi osmica pravi, da je posodobljena.

akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 19. Apr 2017 ob 11:59

Pišuka, kaj bi to pol blo ...

Kateri .net FW pa uporablja MCTV2, kaj veš?

Bi poskusil to na novo namestit. MC itak nimam kaj nameščat, ker laufa direktno iz lokalne mape, kjerkoli jo že imaš ...

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a roCkY » 19. Apr 2017 ob 12:03

Na čem teče pojma nimam.

Počakaj kak dan. Upam, da še mene kaka "nadgranja" ne najde...
Se ti kak požarni zid kaj "komolčka" saj praviš, da imaš nekakšen zamik?

Odgovori