MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Vse o T-2 IP televiziji

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 19. apr 2017 ob 13:24

Ne, nobenega zamika.

App se štarta, ko pa kliknem na izbran kanal, pa zmrzne in se slika sploh ne prikaže. Po cca 20 sekundag spet lahko klikam po app, dokler spet ne izberem kanala ...
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a THJ » 19. apr 2017 ob 14:11

Izbriši/preimenuj portable mapo in ponovno nastavi seznam.
Slika
Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
 
Prispevkov: 578
Pridružen: 26. jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 19. apr 2017 ob 14:27

Zdravo THJ.

Hm, ampak znotraj mape MCTV2.net nimam mape portable ...

Ta pa sicer obstaja v "navadnem" MC. Ampak ta itak deluje.
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a THJ » 19. apr 2017 ob 14:39

Poskusi ga zagnati kot admin.
Slika
Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
 
Prispevkov: 578
Pridružen: 26. jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 19. apr 2017 ob 14:44

Sem. Ne deluje.

A sumiš, da je problem v listi kanalov? Ker sama app. očitno ni problem.

A kaj v povezavi s .NET FW pa ni, meniš? Obstaja še kak drug log, s čimer bi lahko kaj pokazal, razen tistega, kar sem poslal?
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a THJ » 19. apr 2017 ob 14:53

Naredi čisto inštalacijo in vklopi portable način, da bo config datoteka v podmapi portable.
Slika
Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
 
Prispevkov: 578
Pridružen: 26. jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 19. apr 2017 ob 17:13

Uredil!

Hvala THJ za namige.

Na koncu sem, ko sem zagnal na novo MC iz druge lokacije videl, da mi teži AV (Avast) in očitno je ob posodobitvi na primarni lokaciji MC nekaj "zaklenil".

Sicer sem to takoj zjutraj že posumil in ga izklopil, vendar sem ga zdaj vrgel dol in deluje, tako da definitivno je nekaj na tem. Bom ugotovil.

Hvala za pomoč!
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 4. jun 2017 ob 08:50

Glede MCTV2.

A kdo uporablja pavzo med predvajanjem TV v realnem času.

Prej je nikoli nisem, zdaj ko pa otrok pritisne pavzo med risankami v živo, pa opažam, da se MCTV2 sesuje po določenem času s sporočilom "inssuficent memory ..."
Ker se sesuje, ne morem odpreti niti detajlov loga.

A je možno kje nastaviti, da ti v takem primeru snema na disk ne v memory?

Hvala.
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 28. avg 2017 ob 15:30

A je kakšna nova verzija multicasta ali si snamem tega na prvi strani in plajlisto.
krepki45
Model
 
Prispevkov: 232
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a wickedboy » 28. avg 2017 ob 18:13

Multicast je verzija zadnja ta kot je dosegljiva (škoda), kar pa se playliste tiče pa poglej še v kaki drugi temi, vendar mislim da se ne posodablja (verjetno niso vsi kanali). Imaš pa še Kodi, če ti multicast ne bo všeć
wickedboy
Faca
 
Prispevkov: 119
Pridružen: 3. okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a akulp » 17. sep 2017 ob 09:36

A uporablja kdo sprogramiranega daljinca za upravljanje IPTV oz. rač.?

Kako, na kakšen način, kateri app?



Včasih, že kar xx let nazaj se spomnim, da je bilo tole noro akutalno:

https://www.spida.net/projects/hardware ... ex.en.html
akulp
Faca
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a wickedboy » 8. feb 2018 ob 18:14

Ima kdo predlog za kak pameten program za obdelavo videa ki ga posname multicast? S tem mislim predvsem na to da lahko porežeš reklame in ostanejo podnapisi, ki se posnamejo s posnetkom.
wickedboy
Faca
 
Prispevkov: 119
Pridružen: 3. okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a oyoy » 8. feb 2018 ob 18:30

sony vegas
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1314
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a wickedboy » 8. feb 2018 ob 21:20

sony vegas se obesi... Vsaj te verzije ki se dobijo na ... 14 in 13. Sem probal še 2 programa oba imata probleme z podnapisi, ki se posnamejo. Eden zmeraj rene zravn bolgarske...
wickedboy
Faca
 
Prispevkov: 119
Pridružen: 3. okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

OdgovorNapisal/-a wickedboy » 9. feb 2018 ob 21:39

Našel primernega, meni odgovarja Wondershare Video Converter, ki nima težav s podnapisi.
wickedboy
Faca
 
Prispevkov: 119
Pridružen: 3. okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 14 gostov