MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
akulp
Faca
Prispevkov: 146
Pridružen: 1. Nov 2014 ob 09:34
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a akulp » 1. Mar 2018 ob 23:28

A kdo ve, kam MC (TV2.Net) shranjuje playlisto, v katero mapo, ko jo enkrat uvoziš in predelaš po lastnih željah (dodaš nove podmape, prestavljaš kanale ...)?

Pa v MC nimam obkljukan "portable mode", če je to kaka razlika ...


Hvala.

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a bender33 » 4. Mar 2018 ob 16:05

če je portable mode vklopljen se shrani v mapi "portable". v tej mapi je med drugim tudi fajl playlist_tw.bin. verjetno je to playlista :hmm:

če je portable mode izklopljen se pa vse shrani v mapi C:\Users\Tvojeime\AppData\Roaming\MulticastTV2.Net

tomob
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 19. Okt 2009 ob 20:45
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a tomob » 5. Mar 2018 ob 21:04

Danes so mi priklopili nov optični router Innbox F60.
Multicast se naloži, slike pa ni. V čem je štos??

wickedboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 5. Mar 2018 ob 21:56

Priklopi PC (predvidevam) v port za TV (tam kjer imaš STB) in poskusi...

tomob
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 19. Okt 2009 ob 20:45
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a tomob » 6. Mar 2018 ob 19:00

tomob napisal/-a:Danes so mi priklopili nov optični router Innbox F60.
Multicast se naloži, slike pa ni. V čem je štos??
Pojavil se je SLO1 HD, ostalo têma.
Mogoče se bo pa jutri SLO2 itd.

tomob
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 19. Okt 2009 ob 20:45
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a tomob » 6. Mar 2018 ob 19:34

wickedboy napisal/-a:Priklopi PC (predvidevam) v port za TV (tam kjer imaš STB) in poskusi...
Imaš prav,.. dela, vendar če zamenjam, potem Arris noče delat na portu 1.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1113
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a g33k » 6. Mar 2018 ob 20:47

Res je, ker imaš samo en port nastavljen za IPTV.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

wickedboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 6. Mar 2018 ob 23:34

Po navadi imaš 2 porta za tv in 2 za net (oz 3). Razen če si zahteval kako drugače...

tomob
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 19. Okt 2009 ob 20:45
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a tomob » 7. Mar 2018 ob 17:58

Pred tem, ko je bil Milan, je Multicast delal ne glede na port. Mislim, da je kakšna finta v nastavitvah Multicasta.
Cenjeno izkušeno občestvo prosim za kakšen nasvet. :nevem:

g33k
Legenda
Prispevkov: 1113
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a g33k » 7. Mar 2018 ob 18:11

Milan = Switch, Innbox = router

Pri Milanu je vse delalo na vseh portih, pri Innboxu je vsak port posebaj konfiguriran.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

krepki45
Model
Prispevkov: 292
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 8. Mar 2018 ob 06:06

Pokliči na tehnično pomoč in ti bodo nastavili vse porte na multikast tako kot meni.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 22. Maj 2018 ob 16:40

Ima kdo playlisto in pa epg za multicast oz to redno posodablja?

zizitop
Faca
Prispevkov: 193
Pridružen: 27. Feb 2007 ob 22:58
T-2: Že imam
Paket: 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a zizitop » 26. Maj 2018 ob 12:43

Kako je pa glede knjižnic? A se jih splača posodobiti na 3.0.2? Je morda kdo probal?

Sam še vedno uporabljam kar 1.1.1, saj so pri 2.1.5 bile težave, da pretok ni bil preko v MulticastTV izbrane kartice

EDIT: 3.0.2 VLC ima izbiro 64-bit in 32-bit. Ker vem premalo o tem, bi rad vprašal, če je MulticastTV kaj omejen na 32 ali 64-bit glede knjižnic?

djlongy
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 26. Jun 2012 ob 19:52
T-2: Že imam

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a djlongy » 11. Jun 2018 ob 15:38

Hm, meni THJ verzija ne dela. Multicasttv.net je ok. THJ pa kaže prenos programa npr. 3.7Mb ampak ni slike, ni zvoka. VLC knjižnice sem probal od 2.1.5 in zdaj 3.0.3.

Kakšna ideja? Prav veliko nastavitev itak ni...

wickedboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 11. Jun 2018 ob 17:27

Če ti dela drugi, bi ti moral tudi prvi. Pobriši in poskusi ponovno. Sigurno dela, če narediš kot piše v navodilih :)

Odgovori