Problem s tv ob vselitvi

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a toni » 15. Nov 2014 ob 23:22

Mal sem gledal ampak je tolk tem da sm obupal. Torej, preselil sm se v najemnisko stanovanje. Gospa ima T2 optiko. Pri meni je Motorola Vip 1510. Zanima me sledeče:
- A lahko sam zamenjam za ta črno motorolo ( ima hdmi pa navajen sem nanjo)
- ne izpiše mi spodnje vrstice Epgja. Zgornja je spodnja ne
- tv je sicer levi Telefunken ampak zacasno bo ok

- ker so v hisi trije tvji me zanima ali je možno za vsak stb posebaj narocat dodatne stvari al je za vse enako. Sicer se mi dozdeva da za vse isto ampak kdor vprasa ne strada :lol:

Hvala za odgovore pa če je ze kje tema se opravičujem
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. Apr 2007 ob 20:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant
Kraj: Kidričevo

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 15. Nov 2014 ob 23:44

Za podnapise idi v nastavitve motorole, pa zamenjaj resolucijo na nižjo (ali razmerje slike), potem pa vrni nazaj na trenutno in bi moralo delovat.
Slika

lp, Ika13

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Nov 2014 ob 23:47

gospa naj ti da pooglastilo da ti lahko delaš vse kar želiš na tem priključku ali ga prepiši nase in go greš iz stanovanja na novega najemnika ali lastnico.

ja, tv vmesnike lahko zamenjaš v poslovalnici (glej prvi stavek)

resetiraj motorolo, pritiskaj tipko MENI in nastavitvah izberi PAL sisem (igraj se z puščicami levo, desno, gor in dol) shrani in reset

vsak dodatni STB (tv vmesnik je 3eur/na mesec - SD) mora biti na isti položnici, vendar je ločeno... pojdi v poslovalnico v NM so fanj fantje in punce tam :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a toni » 16. Nov 2014 ob 00:32

Vem da so fajn ceprav nism se nikoli nobene punce tam videl :shock: .
Glede stevila stbjev vem da se vsak placa. Bolj me zanima ce recimo si zazelim casovni zamik. A ga lahko samo za svoj stb al velja za celo bajto?
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 347
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 17:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a NoBody » 16. Nov 2014 ob 01:35

Vse kar narocis je vidno na vseh stb-jih.

Lp
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 834
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 18. Nov 2014 ob 12:12

Točno tako, naročena storitev (časovni zamik, snemalik, programska shema,...) je vezana na priključek in ne na STB (vmesnik).

Lp
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 182
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 18. Nov 2014 ob 22:02

Živjo,
lahko pa si urediš mogoče uporabniško naročniško razmerje. Tako lahko prejemaš posebej račun za svoje naročene storitve in tudi dodatne naročene storitve (Časovni zamik, prog. sheme...) bodo delovale le na tvojem TV priključku.
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a toni » 18. Nov 2014 ob 22:15

No tole me pa že bolj zanima. Samo da najdem čas pa se oglasim v poslovalnici
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 182
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Problem s tv ob vselitvi

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 19. Nov 2014 ob 11:27

Živ,

da lahko urediš uporabniško naročniško razmerje je potrebno podpisati aneks, ki pa ga more podpisati naročnik (oseba, ki je vpisana na pogodbi) in uporabnik (v tem primeru ti).
Če želiš ti ga lahko pošljemo na tvoj e-mail, pa ga daš v podpis naročniku, ostalo pa urediš sam v poslovalnici. Sporoči na ZS. ;)
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Odgovori