Novi T-2 HD grafični vmesnik

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 183
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 28. Dec 2014 ob 18:48

Lepo pozdravljeni,

v T-2 pripravljamo novi grafični vmesnik in bi radi povabili tudi vas, da se udeležite testiranja našega prenovljenega televizijskega vmesnika.
Novi HD GUI lahko prejmete vsi, ki že uporabljate TV vmesnik Motorola 1003 ali Arris 1113. Prijave zbiramo na e-mail naslov testni.vmesnik@t-2.net.

Veseli bomo vašega odziva! :)
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2304
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 12:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a RobertM » 28. Dec 2014 ob 19:46

Tisti na BRO in MPEG4 še malo počakajte ;-)
Meni osebno je veliko lepši ter preglednejši :D
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + app

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a blackmack » 28. Dec 2014 ob 19:59

Jaz sm že poslal mail pa nism dobil odgovora. Verjetno prazniki. Lahko kdo tu uredi?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a kitl » 28. Dec 2014 ob 20:08

Počakaj do ponedeljka. Se splača poizkusiti je res cute :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 183
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 28. Dec 2014 ob 20:13

Blackmack, tako hitro pa to ne gre :)
Drugače sem ti pravkar odgovorila. Prosim za povratno sporočilo, jutri pa boš lahko že prejel novi GUI.

P.S. Hvala za sodelovanje :)
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + app

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a blackmack » 28. Dec 2014 ob 21:07

MMM nisem prejel nobenega sporočila. No verjetno bo jutri itak odgovor z zgornjega maila, kamor sem poslal.
Slika

weby
Navdušenec
Prispevkov: 556
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a weby » 28. Dec 2014 ob 21:36

Poslano. Zdej pa čičat pa čakat, da se kaj zgodi :D
Slika <-- Čakal 33 dni

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. Apr 2007 ob 20:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant
Kraj: Kidričevo

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 28. Dec 2014 ob 21:38

Tudi jaz sem poslal, da vidim to čudo :)
Slika

lp, Ika13

Uporabniški avatar
_Aleksander_
T-2jevec
Prispevkov: 26
Pridružen: 9. Nov 2014 ob 12:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a _Aleksander_ » 28. Dec 2014 ob 21:38

Pri malo daljšem brskanju po videoteki se mi Motorola 1003 včasih resetira, izgleda pa ravno tako, kot da bi napravi zmanjkalo "spomina", saj se najprej v ozadju malo začne zatikati slika, nato pa vse skupaj postane neodzivno in STB se bodisi resetira sam od sebe, ali pa je potrebno ročno resetirati napravo. Je kdo opazil kaj podobnega na Arris 1113? :)
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.”

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a kitl » 28. Dec 2014 ob 23:00

Mogoče se pregreva?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 29. Dec 2014 ob 08:10

Se da testni vmesnik dobit na točno določeno škatlo(se np pove seriska) ali potem dobis na vse np če maš naročen 2 škatle?

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 351
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a NoBody » 29. Dec 2014 ob 08:23

se da samo na določen vmesnik, tak da ni problem

lp
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8171
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Dec 2014 ob 08:34

škatla je STB :D
Slika


Lp, Kitl

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + app

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a blackmack » 29. Dec 2014 ob 09:09

Je kdo danes dobil že kaki odgovor?
Slika

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 183
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 29. Dec 2014 ob 09:10

Pozdravljeni,
odgovor ste pravkar prejeli na vaš e-mail. Prosim vas za povratno sporočilo. Potrebno se je namreč strinjati s splošnimi pogoji. Hvala vam!
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Odgovori