Novi T-2 HD grafični vmesnik

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a webmaher » 19. Okt 2015 ob 23:23

atepej napisal/-a:Ko ga bo imel tvoj prečudoviti Telesmeh bo to imel tudi T-2 OK!
Telesmeh revčki so samo še hlapići, štab se je najprej preselio u Beograd and now is probably over the ocean :mrgreen:
T-2 je pa menda v slovenskih rokah in Jurček je ponosno razlagal nekaj o najmodernejšem optičnem omrežju daleč naokoli :mrgreen:
Kot je meni znano bi tak kao pametni vmesnik stal še dodatno milijardo, kar bi pomenilo ponovno dokapitalizacijo NLBja :mrgreen:
Verjetno bi se babicam, ki jih omenja @RobertM z enim samim daljincem v roki od veselja zmešalo :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1359
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a roCkY » 20. Okt 2015 ob 09:26

Imaš take in drugačne starostnike (zagotovo je takih kot jih Robert omenja precej) in tudi tisti z malo mlajšim EMŠO imamo različne navade in želje.
No kot vam je znano je moja bolj v manjšini - STB je za v predal, ko pa imamo PC-je na katerem je možnost uporabe bistveno večja kot na namenskih škatlcah. Tako da tu posploševat in odkrivat malčne vode nima smisla.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Prispevkov: 1591
Pridružen: 30. Avg 2007 ob 15:58
T-2: Že imam
Paket: t4 tera na optiki

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a nemo » 20. Okt 2015 ob 09:33

Če si ponudnik, seveda goniš tare stb, dokler ne crknejo, oziroma dokler njihovo delovanje ni prevelik strošek. Uporabniki bi pa seveda imeli vse najnovejše, po možnosti zastonj. Zato po moje ne bi bilo slabo, če bi t2 uvedel neko opcijo prehoda na novejši stb z doplačilom za tiste, ki si tega želijo pa jim stari še dela in se nočejo lagat, da je crknil.
Plačaš 100, dobiš 90.

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 27. Okt 2015 ob 20:39

Morda malce offtopic... ampak a je mozno pri T-2 nastavit avtomatsko snemanje oddaj? in ce je mozno oddajo ki jo posnames ogledati si preko PCja?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2315
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Okt 2015 ob 21:00

Lahko nastaviš ponavljajoče snemanje. Na PC-ju se zaenkrat še ne da gledat.

kibtu
Guru
Prispevkov: 982
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a kibtu » 2. Nov 2015 ob 09:52

@Gllmour snemalnik imaš v Multicast TV. Potem pa posnetek lahko gledaš tudi na drugem pc-ju.

RAST
Model
Prispevkov: 231
Pridružen: 16. Nov 2008 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Optika 400/50+TV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a RAST » 3. Nov 2015 ob 18:24

Izgleda da se nekaj premika, danes sem bil prijetno presenečen. Namreč, sem se že nekajkrat "jezil" da novega vmesnika ni na moji stari Motoroli 1910, kakšen odnos je to do nas starih naročnkov. So mi celo svetovali naj se malo zlažem v poslovalnici o okvari in jo bodo mogoče zamenjali. No, danes me pa kličejo iz T2 in me sprašujejo ali bi mi lahko zamenjali to "starino" za novejšo kjer bi imel tudi novi vmesnik. Ja seveda, z veseljem! Upam da je to nova "politika" ki velja za vse naročnike in ne le za ta sitne!

Pohvalno, če le ni to kaka finta in da bo nov STB delal približno tako kot stara Motorola ki v 8 letih ni niti enkrat krepnila!

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 333
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 4. Nov 2015 ob 16:45

Danes dobil "novega" arrisa z daljincem od motorole, v zameno za starega Aminota 130, zaradi novega vmesnika, ki ga le-ta ne podpira. Super poteza T2-ja v smislu tehnološkega napredka. :pivo:

Glede daljinca pa lahko rečem samo "bwoga mati, kdu je jmu tu u rwoki/wjsth??" :jao: https://www.dropbox.com/sh/vkqk6vpptlsi ... 6lRUa?dl=0

Zahtevek za novega je šel že naprej :beri:

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 805
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a jst1 » 4. Nov 2015 ob 18:08

Tu ponavadi delajo kšni wotroci :)

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 333
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 6. Nov 2015 ob 13:32

Evo, nov daljinc je pri meni. BRAVO T2 in sodeavci! :pivo:
Mulci proč :blbl:

RAST
Model
Prispevkov: 231
Pridružen: 16. Nov 2008 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Optika 400/50+TV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a RAST » 13. Nov 2015 ob 14:33

Danes mi je prijazen tehnik hitro in z obilo dodatnih informacij zamenjal staro motorolo z arisom. Pohvalno T2, to ste napovedali in tudi v dobrem tednu uredili. To je pravi odnos do nas starih naročnikov kajti vsaj jaz sem se do sedaj jezil zakaj sem zapostavljen. Moram pa reči da je stara motorola delovala 7-8 let povsem BP.

Sicerpa, nad novim vmesnikom sem skorajda navdušen, dobra funkcionalnost in v prinerhavi s starim tudi hitrost!!

raceboy
Faca
Prispevkov: 174
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a raceboy » 27. Mar 2016 ob 15:12

bom kar tole uporabil. kaj arris predvaja .mp4 preko avditorija?

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2049
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 20:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a NoName » 27. Mar 2016 ob 19:24

ne še
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a gjural » 13. Maj 2016 ob 20:14

Imam vprašnje glede Arris 1113 ...
ta vmesnik ima 2 izhoda za sliko.
HDMI in A/V ....

imam pa problem da imam oba HDMI-ja na TV uničena.
Ali je kaka varianta da priklopim 5 RGB na A/V izhod?


ali pa mogoče kabel HDMI v 5x RGB (čeprav sem to bral da naj ne bi bilo mogoče da sploh deluje?)
Slika

iščem varianto kak priklopit vmesnik na tv da bo HD slika.. pa da ne rabim kupit novega tv :grrpc:

hvala za pomoč
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7901
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi T-2 HD grafični vmesnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Maj 2016 ob 20:47

deluje, to kar imaš na sliki je pravi kabel
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Odgovori