KODI (XBMC)-Vodič

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2225
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a RobertM » 28. Okt 2017 ob 19:43

madpanter napisal/-a:Mah včasih se ne govorlo, da v srbiji gledajo t-2 iptv brez problema, vendar sem jaz takrat vse srbske forumu prečesal, če bi kaj odkril pa nič tko da čakamo kaj se bo reklo...
Jup.
Res so gledali in to plačljivo - dokler ni playlista zašla na ta forum :mrgreen:
Potem pa se je odkrilo priključek z naročenim 1G/1G ter 100 Aminoti od katerih niti eden ni bil priključen :owned:
Takrat so precej visoko zaposlenemu zelo hitro zrasla krila in je odletel iz firme, ker je on stal za vsem skupaj :beri:

Ponudnik pa je bil Nettv.plus
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1113
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a g33k » 28. Okt 2017 ob 20:47

Problem je nastal, ko je t-2 zatemnil določen stream (HRT) in se je pojavilo obvestilo v slovenščini, si kar predstavljam kako veseli so bili naročniki nettvplusa pred kakšno fuzbal tekmo. :lol:
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
Alf
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 25. Okt 2017 ob 20:55
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a Alf » 29. Okt 2017 ob 12:40

Kateri repo. Moram dodati v Kodi, da bom lahko gledal F1? Sem začetnik prosim za pomoč.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a roCkY » 29. Okt 2017 ob 15:24

Za Kodi nisem na tekočem.
Za F1 uporabi ACE stream Sky F1. Kodo streama zadnje čase najdeš na morningstreams.

kibtu
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a kibtu » 29. Okt 2017 ob 20:10

Poišči si addon Mobdina. Top šit live tv.

Uporabniški avatar
Alf
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 25. Okt 2017 ob 20:55
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a Alf » 29. Okt 2017 ob 20:44

@kibtu Hvala :D

Poslano z mojega Nexus 5 z uporabo Tapatalk

Matjaz79
Znanec
Prispevkov: 60
Pridružen: 5. Jan 2009 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: T3 Mega (optika)
Kraj: Velenje

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a Matjaz79 » 30. Okt 2017 ob 12:22

roCkY napisal/-a:Za Kodi nisem na tekočem.
Za F1 uporabi ACE stream Sky F1. Kodo streama zadnje čase najdeš na morningstreams.
Ali pa si uradno naročiš ACE IPTV za okoli 10 EUR/mesec in ni problemov z gledanjem Sky kanalov.
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a madpanter » 31. Okt 2017 ob 10:53

A se kdo spomni kako se da na udpxy username pa password? Enkrat sem nekje zasledil, (če se ne motim celo tu na tem forumu) da se da. Samo nevem potem kako v playlisto dat username pa password

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

jonystar
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 23. Nov 2016 ob 19:42
T-2: Že imam

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a jonystar » 12. Nov 2017 ob 09:04

Naložil sem si Kodi 17.5 in bi rad nastavil T2 IP-TV ampak imam problem, ker ima ta KOdi čisto drugačen izgled, kot je prikazano v navodilih na 1. strani. Ima mogoče kdo navodila kako to nastavit v tem Kodiju?

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 12. Nov 2017 ob 09:45

starejsi Kodi, XBMC je imel privzet skin confluence( zadnja verzija 16), kodi 17 in 18 pa imate privzet skin esturary.....v principu je povsod isto...pojdi pod skin settings, interface, pa si nalozi confluence skin, ce ti bo tako lazje....

kibtu
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a kibtu » 12. Nov 2017 ob 10:22

Ni skin kriv. Ima m3u listo, vendar mu T2 kanali ne dajo slike. Krogec Počakajte se vrti. Kot da iz modema ne dobi video signala.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Nov 2017 ob 10:34

Kako pa ima kodi napravo priključeno na modem - za nat ali bridge?
Slika

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a blze » 12. Nov 2017 ob 11:50

kibtu napisal/-a:Ni skin kriv. Ima m3u listo, vendar mu T2 kanali ne dajo slike. Krogec Počakajte se vrti. Kot da iz modema ne dobi video signala.
isto se meni dogaja.
ce priklopim na lan 1 se vrti samo pocakaj, ce dam na lan 3 ali 4 video pa ne dela nic.
se priporocam za resitev.

Vednik
Faca
Prispevkov: 129
Pridružen: 20. Sep 2012 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a Vednik » 12. Nov 2017 ob 21:49

Menim, da ste priključeni na GPON optiko.

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: KODI (XBMC)-Vodič

Odgovor Napisal/-a blze » 12. Nov 2017 ob 23:02

jaz sem na OŠO priključen

Odgovori