KODI (XBMC)-Debata

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Bayern1
Guru
Prispevkov: 944
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 31. Okt 2018 ob 11:57

jaz pa ne zapuscam gaie...je pa res da brez rd ali pm racuna pa res ni na nivoju....sem sprobal vse te fork exoduse, placente ipd....to je samo prepakovanje na 50 nacinov...to ni vredno pocenega grosa....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
Caffrey
Znanec
Prispevkov: 82
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 07:58
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Novo mesto

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Caffrey » 31. Okt 2018 ob 19:10

Ravno gledam rd... to plačuješ potem 4eur na mesec?
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 31. Okt 2018 ob 21:50

jaz vzamem za pol leta in je 16 ojrov pa dva strima istočasno imaš lahko...
GAIA je najboljša s Premiumize...RD je brezveze oz. ga uporabiš v Yodi ali Placenti ali Magicality ali MTB....
Če si zadovoljen s 1080p in se ti ne da čakat je najboljše RD + Yoda…
Če bi pa rad vse top filme in serije v 4k HDR potem pa GAIA + Premiumize…
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
John Wayne
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 29. Mar 2012 ob 23:24
T-2: Že imam

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a John Wayne » 1. Nov 2018 ob 00:19

Ne glede na verzijo Kodija ali še prej na SMPC mi določeni HD programi npr. Slo1, Slo2 in še kakšen, na začetku "kockajo" kakšno minuto ali dve, nato se slika umiri in predvajanje poteka tekoče. Ostali HD programi delajo brez problema. Tv z androidom sem nastavil na tovarniške nastavitve, resetiral vso linijo, pa je še vedno isto. Z VLC, ali katerim drugim predvajalnikom, pa vsi programi delujejo tekoče. Lista je od Lorem Ipsum. Kaj je to za en hudič?

Vednik
Faca
Prispevkov: 129
Pridružen: 20. Sep 2012 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Vednik » 1. Nov 2018 ob 13:09

kibtu napisal/-a:Yoda ful najde. Sem bil kar jezen, ko sem videl, kakšna je razlika v primerjavi z drugimi Genesis-kopijami.
Sem nalozil Yoda toda zelo malo najde, pa se to v 720p, nic v 1080p. Se Neptune Rising je za mene boljsi.
Sem mogoce kaj narobe nalozil.

kibtu
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a kibtu » 1. Nov 2018 ob 17:40

Neptuna nihče več ne posodablja. Dela, dokler dela. Repozitorij je pa zaprt.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 707
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a rossi » 1. Nov 2018 ob 18:15

Tudi meni yoda slabo najde.

Med iskanjem linkov kar vrze ven kodija


Sent from my iPhone using Tapatalk

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 1. Nov 2018 ob 20:17

z RDjem najde največ od vseh... zastonjsko je pa bolj bogo že lep čas.... če češ da dela in da maš 1080 potem bolje da plačaš ali pa da ganjaš torrente naprej...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7981
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a kitl » 1. Nov 2018 ob 20:50

Se pravi se Kodi počasi poslavlja lepi časi so očitno mimo.
Slika


Lp, Kitl

Bayern1
Guru
Prispevkov: 944
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 2. Nov 2018 ob 12:47

kitl napisal/-a:Se pravi se Kodi počasi poslavlja lepi časi so očitno mimo.
lepi casi se niso mimo...je pa res da je potrebno kak evrcek pristavit za kvaliteto, predvsem pa varno streamanje.....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

kibtu
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a kibtu » 2. Nov 2018 ob 13:25

Addoni so vedno prihajali in odhajali.

Vodokotlič
Faca
Prispevkov: 139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:54
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Kranj

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Vodokotlič » 2. Nov 2018 ob 16:04

Bayern1 napisal/-a:
kitl napisal/-a:Se pravi se Kodi počasi poslavlja lepi časi so očitno mimo.
lepi casi se niso mimo...je pa res da je potrebno kak evrcek pristavit za kvaliteto, predvsem pa varno streamanje.....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk
Kater plačljivi servis je oK?

Bayern1
Guru
Prispevkov: 944
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 2. Nov 2018 ob 20:43

Vodokotlič napisal/-a:
Bayern1 napisal/-a:lepi casi se niso mimo...je pa res da je potrebno kak evrcek pristavit za kvaliteto, predvsem pa varno streamanje.....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk
Kater plačljivi servis je oK?
Premiumize in realdebrid sta ok....premiumize je drazji, vendar nudi nekoliko vec kot realdebrid....zdej se pocasi bliza black friday al kaj je ze....takrat bo to se ceneje...vsaj tako je bilo lani....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

samm
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 6. Jan 2008 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: VDSL 1 Oranžni diamant

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a samm » 11. Nov 2018 ob 05:04

Pozdravljeni.
Ali na T-2 priključku, kjer je naročena samo TV (shema M optika , milan), TV dela tudi preko Kodija na TV boxu , ali je treba imeti tudi naročen internet ?
Na računalniku preko MulticastTV delajo tudi nenaročeni programi , vendar imam na tem opriključku tudi internet.
Na priključku,kjer imam samo TV trenutno ne morem probati, zato sprašujem. Hvala.

kibtu
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 15. Avg 2014 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a kibtu » 11. Nov 2018 ob 11:03

Internet rabiš za EPG.

Odgovori