Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Bayern1
Guru
Prispevkov: 937
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Sep 2016 ob 13:08

kitl napisal/-a:A da bi pa comp preko HDMI-ja vezal na TV pa nimaš možnosti? Jaz sem si tako naštimal in za to prodal Android Box.
tudi to bi bila ok opcija....se pravi pol z misko upravljas kodi na racunalniku in ta posilja vse to na televizor?

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7936
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Sep 2016 ob 14:08

Ja jaz sem naprimer obdržal FLY miško od Minix-a pa je full comfort. Tako nekako to izgleda https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 4e476c9518
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 16:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a veiztex » 7. Sep 2016 ob 14:27

Js sm pa kupu https://www.pulse-eight.com/p/104/usb-hdmi-cec-adapter
in upravljam kodija kr preko samsungovega daljinca ;D

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7936
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Sep 2016 ob 14:32

Ni slaba varianta tole. :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3103
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a madpanter » 7. Sep 2016 ob 14:39

Jaz bi za box priporocil neki z amlogic procesorjem, pa samo kot opozorilo baje ni vec razvijalca za android kodi...

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Bayern1
Guru
Prispevkov: 937
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Sep 2016 ob 15:18

veiztex napisal/-a:Js sm pa kupu https://www.pulse-eight.com/p/104/usb-hdmi-cec-adapter
in upravljam kodija kr preko samsungovega daljinca ;D
res ne izgleda slabo tole...kje pa se kupi to pri nas? se pravi en hdmi kabel iz racunalnik do tega adapterja, pa od tega adapterja naprej v tv se en hdmi kabel?

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 16:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a veiztex » 7. Sep 2016 ob 15:22

Kupil kr na tej strani. Nevem, če pri nas dobiš kje.
Majhen hdmi in usb dobiš poleg. Tako da samo en hdmi od tvja do tega adapterja rabiš.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3103
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Sep 2016 ob 22:44

Ufh 40€ je kar huda za to stvar. To win pc kontroliraš?

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Bayern1
Guru
Prispevkov: 937
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 9. Sep 2016 ob 10:13

to kar je uporabnik veiztex linkal je sigurno best opcija....ce bom kupil televizor si bom prav ta adapter narocil.....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 16:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a veiztex » 10. Sep 2016 ob 23:46

madpanter napisal/-a:Ufh 40€ je kar huda za to stvar. To win pc kontroliraš?

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Ubuntu imam. Ampak mislim, da tut z win neb smel bit problem, kolikor se spomnem podpira tudi.

Nevem boljše in cenejše rešitve nisem našel.. mogoče je zdej kej na vidiku. Js ga imam že kaki dve leti in stvar funkcjonira...

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3103
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a madpanter » 10. Sep 2016 ob 23:48

Ne sej kar se cec-a tiče ceneje ne gre za kontrolo pc-ja, edine opcije so potem raspberry in solidrun, ki že imata cec vgrajen.

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

SwissNet24
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 3. Nov 2016 ob 09:00
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a SwissNet24 » 10. Nov 2016 ob 08:19


paketek
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 3. Nov 2007 ob 00:41
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a paketek » 4. Dec 2016 ob 22:45

Pozdrav, malo prelistal pa mi ni jasno čisto. Imam samsung Novo serijo 7. Naložil sem si Smart IPTV. Kaj pa sedaj. Mi lahko kdo razloži magari na ZS, Oz. poda playlisto in kako dalje :D Hvala

raceboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a raceboy » 31. Dec 2016 ob 18:55

...najprej si mores nastavit igmp proxy za loaklno mrezo. vklopit samsung v lokalno mrezo. dobit playlisto, ki je v rubriki ip tv. na samsung tv instalirat iptv. in preko http://siptv.eu/mylist/ nalozit playlisto.

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 4. Jan 2018 ob 16:12

SwissNet24 napisal/-a:https://ottplayer.es/
Kako to konfiguriras?

Na mojem samsungu serije j imam namesceno.
Moram pa vnesti URL do playliste. Deluje M3U od T2 ki je na tem forumu?

Hvala

Odgovori