Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2015 ob 00:19

To so HLS streami
Slika

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 27. Dec 2015 ob 00:47

T-2 Streami no go ?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2015 ob 10:25

najverjetneje ne, mogoče bi šlo udpxy
Slika

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 27. Dec 2015 ob 10:51

prek proxya?
Al samo dodam udpxy pred namesto udp?

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 27. Dec 2015 ob 11:40

V network nastavitvah na TV je vklopljena Protivirusna zascita in Omrezna varnost.
Lahko to kaj upliva na delovanje T2 straminga?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2015 ob 12:03

Dej malo porabi Google OK :)
Slika

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 27. Dec 2015 ob 12:47

@atepej: imel si prav:
Tole sem dobil od supporta

I don’t think UDP (unicast) is supported on Tizen TVs. You can try running UDPXY (look for guides on the net).

Upam da kj pametnega najdem na netu :)

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2015 ob 12:59

glede udpxy si pa lahko pomagaš s tem: http://www.oyoy.si/T-2%20TV.html
Slika

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 27. Dec 2015 ob 14:17

Sem sel po navodilih z ddwrt softwarom, ampak nimam možnosti JFFS2 Supporta.
Osalo sem ze prej urejal da mi dela multicasttv.


Se da tudi na kak tak nacin urediti?
http://uross-digital-tools.appspot.com/ ... st2unicast

Poskusil bom se na NAS instalat:

http://blog.dabasinskas.net/installing- ... ogy-ds411/

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2015 ob 14:58

Če si delal po pravilih, ti bi moralo delat na tv v obliki: http://192.168.2.80:22514/m2u/239.10.2.246:5000
Slika

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 28. Dec 2015 ob 01:19

Javljam da sem uspobil zadevo z SS IPTV prograqmom ;)
Z unicastom ;)

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 28. Dec 2015 ob 01:31

Dela na tak način kot si napisal:

http://192.168.11.111:22514/m2u/239.10.1.9:5000


Deluje vse OK tudi v smart TV. Hvala za pomoč vsem ;)
In kdor še ni poskusil tole deluje 100% brez težav :)
Za hiter test sem uporabil tole
http://uross-digital-tools.appspot.com/ ... st2unicast

zalaufal z lokalnega pcja in potem zalaufal zadevico na samsung tvju.
Dela BP hitro in brez težav.

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a roCkY » 28. Dec 2015 ob 11:38

Torej je bolje PC in TV povezat z HDMI in uporabit THJ MC.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a webmaher » 28. Dec 2015 ob 11:40

Lepo da si usposobil... Samsung fuj in fej sram te bodi :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Anco
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 31. Avg 2015 ob 12:09
T-2: Že imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Anco » 28. Dec 2015 ob 16:17

roCkY napisal/-a:Torej je bolje PC in TV povezat z HDMI in uporabit THJ MC.
Morm se zrihtat na Routerju al pa vsaj na NASu pa bo se lepse delal :)

Odgovori