Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
raceboy
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a raceboy » 23. Jun 2016 ob 20:51

pravkar imam en samsung smart tv doma. iptv aplikacija dela super. tako mpeg4 kot mpeg2 .m3u lista ...podnapisi pa delajo samo na SD kvaliteti in na small hd (720).

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 705
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a rossi » 6. Sep 2016 ob 13:59

Rabim mali nasvet. Kupujem nov tv 55". Trenutno se odlocam med samsumg 55JU6872 (Tizen) in LG 55lh604v (webOS). Za samo sliko se niti ne gre toliko, bolj me zanima kateri OS je bolj user friendly ali pa bolj uporaben...

Poslano z mojega GT-I9505 z uporabo Tapatalk

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Sep 2016 ob 14:31

Samsung za moje pojme imam oba doma.
Slika


Lp, Kitl

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 6. Sep 2016 ob 18:19

tudi mene mika da bi si nabavil en tv, ampak ne vem nic o tem...zvecer se mi ne da vec kodi iz sede gledati na racunalniku....se pravi kodi bi se samo fural na tv, ker playlisto furam preko njega, tv serije in filme pa tako in tako samo preko kodi dodatkov....sploh ne vem kako to laufa na tv? a gre to preko daljinca ali kaksna brezicna miska....pojma nimam...

sent from Kodi 17 Krypton

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1625
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 6. Sep 2016 ob 18:39

Če želiš Kodi furat direktno na TV-ju, potem moraš kupiti en Android TV (Philips ali Sony). Tizen in WebOS nimata Kodi-ja.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Sep 2016 ob 19:18

Ceneje je, da kupiš Android Box :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Sep 2016 ob 19:22

Kupiš najcenejši 55" full hd /4K tv brez pametnih funkcij, pa zunanji box od kitajca....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 6. Sep 2016 ob 19:50

hvala za predloge....kaksen pa je ta zunanji android box?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Sep 2016 ob 20:27

Odvisno katerega si boš omislil. Za Kodi-ja gledat je pri kitajcih že za 25 EUR.

http://www.aliexpress.com/item/T95N-Min ... eef4e7a29e
Slika


Lp, Kitl

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 6. Sep 2016 ob 21:05

kodi bo samo, pa tudi live tv....se pravi da mora hardwersko povsem podpirarat x265, mocan, hiter procesor, spomin? ne vem, ne poznam teh boxov...berem da eni imajo tezave z live tv, zatikanje, kockanje....povezava pri meni bi bila med ruterjem in boxom preko wi-fi.....

vidim da pri placilu ni paypala....pol to sploh odpade....s kartico online pa ze ne bi placeval kitajcem....

sent from Kodi 17 Krypton
Zadnjič spremenil Bayern1, dne 6. Sep 2016 ob 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 6. Sep 2016 ob 21:13

Bayern1 če se prav spomnim si na Siolu/Telekom? Jaz imam en andorid box, ki pa mi ga na Siolu ni uspelo usposobit... Sicer sem ga malo odložil v kot, še vedno pa iščem rešitve. Drugače pa je na T-2 delal kot urca, je pa nekaj podobnega kot je predlagal kitl.

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 6. Sep 2016 ob 21:32

wickedboy napisal/-a:Bayern1 če se prav spomnim si na Siolu/Telekom? Jaz imam en andorid box, ki pa mi ga na Siolu ni uspelo usposobit... Sicer sem ga malo odložil v kot, še vedno pa iščem rešitve. Drugače pa je na T-2 delal kot urca, je pa nekaj podobnega kot je predlagal kitl.
ja, sem na siolu....na to da bi imel tezave z iptv preko android boxa nisem pomislil....prek t2 je to neprimerno lazje....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Sep 2016 ob 21:40

Mogoče tale zadeva: glej verzijo android 6.0 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... x&_sacat=0
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Sep 2016 ob 12:07

tega je res poplava na netu....ne vem, sem se kar v dvomih....minus bi bil priklop dveh skatel spet( tv +box)....nimam ravno prostora na pretek....plus pa bi bilo seveda gledanje z postelje....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Tizen - Samsung Smart TV in m3u?

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Sep 2016 ob 12:20

A da bi pa comp preko HDMI-ja vezal na TV pa nimaš možnosti? Jaz sem si tako naštimal in za to prodal Android Box.
Slika


Lp, Kitl

Odgovori