Discovery kanal vprašanje

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 383
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 25. Jun 2017 ob 14:15

Extra sem zakupil sem Discovery kanal, pa me neki zanima. Tega kanala nisem videl precej let, nazadnje pri bratrancu na kabelski, pa me zanima kaj se je v letih spremenilo oz če obstajajo različni Discovery kanali?

Logotip ima napis "Discovery Showcase HD". Obstaja še kakšen drug ali je to to? Tud, če se prav spomnim je včasih imel slovenske podnapise, tle pa še nisem ugledal nobenega. Men je sicer vseeno ampak za ostale je mal moteče, ko ne razumejo vseh angleških besed...

Bayern1
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 25. Jun 2017 ob 14:39

discovery kanalov je vsaj 10 razlicnih.....da nima podnapisov je pa tudi cudno? pri telkomu so podnapisi na tocno tem kanalu, ki ga omenjas.....

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 383
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 25. Jun 2017 ob 15:05

V Horizontu piše "Discovery Channel HD", zato me je napis "Discovery Showcase HD"v logotipu zelo zmedel oz je čudno navedeno če je to nek "podkanal" oz ne gre za primarni Discovery Channel. Sem neki Googlal, pa mi ni nič jasno glede tega kaj je ta "Showcase". In ja, ni podnapisov. Travel, oba NatGeo in History jih imajo, samo Discovery nima.

Sade
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 7. Avg 2008 ob 00:57
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Sade » 25. Jun 2017 ob 18:33

Discovery Channel HD( vsaj za SLO trg) , se je cca 3-5 let nazaj preimenoval v Discovery SHOWCASE HD ( SD verzija pa je seveda ostala enaka) , in preoblikoval in sicer predvaja "najboljše" od vseh Discovery kanalov ( Disovery Channel, TLC, SCIENCE, ID Xtra) . Maš pa itak na voljo ( ne vem kak je s tem pri t-2), še TLC HD,SCIENCE HD in pa ID Xtra HD za slovenski trg , DISCOVERY CHANNEL HD ni bil več na voljo ( od preoblikovanja v SHOWCASE HD), mogoč si kdaj premislijo pa ga spet ponudjo... Drgac mas pa od DISCOVERY-ja seveda še EUROSPORTA ( tut v HD)

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 383
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 25. Jun 2017 ob 18:56

Se pravi je Discovery Showcase vbistvu bolšji od "navadnega" ker gor vidiš "najboljše" iz vseh njihovih podkanalov. Ok then, sem mislil, da je kakšna inferiorna verzija za vzhodne trge or something...

d_g
Legenda
Prispevkov: 1093
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a d_g » 25. Jun 2017 ob 21:33

Podnapiosv pa na HD varianti ni, ker t-2 ne da denarčkov za to, da bi menda prevzemal pravi stream za slo trg (so pa na Telemachu in Telekomu). Na VLC-ju so sicer prisotni hrvaški in makedonski podnapisi, no tudi teh ni vidih prek stb škatle.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a g33k » 25. Jun 2017 ob 22:24

To je pa res podn, da niso sposobni dobit streama ki vsebuje slovenske podnapise.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a kitl » 25. Jun 2017 ob 22:49

Zakaj imam pa jaz ta kanal pa sploh nimam naročenega?
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1619
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Jun 2017 ob 23:05

Ker imaš XL HD shemo?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a kitl » 25. Jun 2017 ob 23:27

Ja
Slika


Lp, Kitl

Sade
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 7. Avg 2008 ob 00:57
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Sade » 26. Jun 2017 ob 16:39

RejZoR napisal/-a:Se pravi je Discovery Showcase vbistvu bolšji od "navadnega" ker gor vidiš "najboljše" iz vseh njihovih podkanalov. Ok then, sem mislil, da je kakšna inferiorna verzija za vzhodne trge or something...
Zato sem pa dal "najboljše" v narekovaj, oni so to tko reklamiral.....
Sam po moje da ni ....

Pozabu sem še napisat, da je v "mixu" zraven seveda še Animal Planet ( poleg Discovery-ja, TLC, Science in pa ID Xtra.... to je pa to seveda...

SD programov NE GLEDAM , tak, da navadnega Discovery Channel-a ne gledam nikol, ampak tale SHOWCASE HD predvaja poa moje "oldtimer" program... z letnico večinoma( vsaj tist kar gledam ) 2009 - 2012 cca....

Recimo dam ti primerjavo na Disvoery HD Showcase je večina kar je iz animal planet-a letnica 2009 , medtem ko maš na Animal Planet-u HD letnico 2014-2016 večinoma , pa čist druge oddaje, tko da mam feeling , da so na SHOWCASE z nekajletno zamudo oddaje ( vsaj vsebine , ki jih gledam no....) Recimo SCIENCE HD nikol ne gledam in za njega ne vem, pa DISCOVERY SD seveda tut ne.....

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a bender33 » 26. Jun 2017 ob 19:25

ta kanal je pred 3 leti imel re-launch

http://www.broadbandtvnews.com/2014/11/ ... re-launch/

Naj bi imel tudi ekskluzivne oddaje

Sade
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 7. Avg 2008 ob 00:57
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Sade » 26. Jun 2017 ob 19:43

Žal nima nobenih ekskluzivnih, sej se ti med vsako oddajo vmes na 15 minut zavrti logo SHOWCASE , in še logo programa iz katerega je vsebina, ekskluzive nobene , vsaj je še ni blo , pa večina oddaj ma žal letnico 2009-2012...

Ostalo kar maš pa v linku sem pa itaq napisu že v prejšnjem postu....

milan58
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 9. Okt 2007 ob 19:40
T-2: Že imam
Paket: Telefonija,TV

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a milan58 » 20. Jul 2017 ob 16:01

Da ni podnapisov na programih ki bi lahko bili je pa sramota za T-2.Ne vem kakšno naročnino bi morali plačevati da bi lahko imeli podnapise,katastrofa.

d_g
Legenda
Prispevkov: 1093
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a d_g » 21. Jul 2017 ob 12:47

To vprašanje pošlji na FB T-2 https://www.facebook.com/tedva.net/ in bo6 dobil suhoparen odgovor :mrgreen:. Stream od ponudnika, od katerega se prevzeme stream, nima slovenskih podnapisvo. Zakaj pa ne zamenjajo ponudnika, pa nič. Mogoče ga pa ima, pa je samo onemogočen, ker bi bilo treba kaj doplačati. Kdo ve??

Odgovori