Discovery kanal vprašanje

Vse o T-2 IP televiziji
humaxboy
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 12:25
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10 Mb

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a humaxboy » 21. Jul 2017 ob 12:52

Nobena sramota za T2...to ni v njegovi pristojnosti. Trenutno za balkansko področje oddajajo Discovery Showcase HD samo z hrvaškimi in makedonskimi podnapisi.

Sade
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 7. Avg 2008 ob 00:57
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Sade » 21. Jul 2017 ob 16:21

Da te ne bo razgnal od pameti, ITAQ so na boljo tudi SLOVENSKI podnapisi za "balkansko območje".... In tut delujejo BP pri ostalih ponudnikih...

g33k
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a g33k » 21. Jul 2017 ob 18:07

Edino pri T-2 ni slovenskih podnapisov, pri ostalih ponudnikih so.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 22. Jul 2017 ob 11:42

Mislim da se to rešuje
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a borutz » 22. Jul 2017 ob 18:44

že nekaj let....jaz resno razmišljam o prebegu drugam....
Slika

banditbanger
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 5. Maj 2008 ob 13:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Idrija

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a banditbanger » 16. Jan 2019 ob 00:24

A kdo ve, kdaj bo klasični Discovery na voljo v HD? Prav žalostno je gledati tisto SD sliko...ali pa le meni kaj ni jasno...tisti Showcase ima zanič program (mojster za torte, prsoim no), tukaj pa je kaj gledljivega, ampak ni HD. Občutek imaš, kot bi bil HD neka eksotika, ne pa de facto standard sodobne televizije.

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a Mark » 16. Jan 2019 ob 09:22

Nekaterim distributerjem je HD ne le eksotika, ampak precej visok standard, ki bi ga mastno želeli zaračunati operaterjem. V tem primeru je potrebno gledati tudi na stroške. Žal bo verjetno še minilo nekaj časa, preden bo to postal standard.

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a bender33 » 22. Jan 2019 ob 19:36

Normalna verzija Discovery kanala je že okrog enega leta na voljo v HD

https://www.parabola.cz/clanky/6256/dis ... erze-v-hd/
Madžarski HD Mutual Discovery ima tudi izbirne DVB podnapise v srbščini, srednjeevropska HD različica discoveryja pa je razdeljena z opcijskimi podnapisi na albanskem, arabskem, estonskem, hrvaškem, latvijskem, makedonskem, romunskem, grškem, slovenskem in srbskem jeziku.
:beri:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Jan 2019 ob 19:56

Nej jim kdo to nalima na FB-ku pa me zanima kakšen bo odgovor - ni pravic ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

g33k
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a g33k » 22. Jan 2019 ob 20:21

Dokler ne bo slovenskih podnapisov na voljo ga sigurno ne bodo dodali.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Jan 2019 ob 21:05

Ne vem zakaj pol imajo obsteječe discovrye brez podnapisov .... itak so ti kanali NIČ vredni, predvajajo oddaje ki so 10 let stare, brez veze.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a bender33 » 22. Jan 2019 ob 22:00

Discovery Showcase IMA naše podnapise

Slika

Tudi Discovery HD jih ima, piše zgoraj v citatu oziroma članku. Zakaj te verzije še noben ponudnik nima bi morali ta glavni raziskat. Da ga niti TM oziroma TTV še nima je čudno :hmm:

g33k
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Discovery kanal vprašanje

Odgovor Napisal/-a g33k » 22. Jan 2019 ob 22:07

"srednjeevropska HD različica discoveryja" = DIscovery Showcase
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Odgovori