Multicast po novem na BRO

Vse o T-2 IP televiziji
TgT
Nadebudnež
Prispevkov: 360
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
Kontakt:

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a TgT » 12. Nov 2018 ob 15:21

Jaz sem imel A1/Amis na našem OŠO in tako kot je rekel g33k, imeli so multicast. In za razliko tudi 1ms do centrale in ne 7ms tako kot sedaj na T2
Hit'n'Run ;-)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7103
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Nov 2018 ob 15:28

[quote=To glede A1 in multicasta ne drži. A1 drugega kot multicast sploh nima.[/quote]ne verjamem...se nikoli do danes nisem nikjer zasledil A1 statusa....tudi sam sem v preteklosti ze spraseval pa so mi rekli da multicasta nimajo....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk[/quote]

Koga pa si spraševal ? Študente na klicnem centru, ali v poslovalnici ? Ta folk nima pojma o tehničnih stvareh.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

smesko23
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 17. Nov 2018 ob 16:43

nimam se izkusen preko prikljucka preko bitnega toka
pa me zanima kako deluje tv in casovni zamik preko bitnrga toka prikljucka
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 943
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 17. Nov 2018 ob 19:54

TgT napisal/-a:Jaz sem imel A1/Amis na našem OŠO in tako kot je rekel g33k, imeli so multicast. In za razliko tudi 1ms do centrale in ne 7ms tako kot sedaj na T2
imas morda potrditev, da je slo za multicast? na internetu ne obstaja udp playlista za amis/ a1......to pa naj bil glavni dokaz....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

g33k
Legenda
Prispevkov: 1137
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a g33k » 17. Nov 2018 ob 19:58

Ne obstaja zato, ker so vsi programi pri kodirani.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Bayern1
Guru
Prispevkov: 943
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 18. Nov 2018 ob 14:18

g33k napisal/-a:Ne obstaja zato, ker so vsi programi pri kodirani.
ni to ravno razlog....udp-ji bi morali biti vseeno poznani....kodiranost gor ali dol....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3160
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a madpanter » 4. Dec 2018 ob 18:24

Noben je ni sel skenirat ker ni haska. Nekoc je bila na slotechu celo tema in ce se ne motim si moral klonirat mac stb-ja in ti je celo neki delalo...

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 399
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 5. Dec 2018 ob 17:57

Na BRO delujejo vse storitve odlično. Tudi ping 7ms je zanemarljiv. Saj nimate bank zadaj. Sam dosti igram CS-GO pa imam ping odvisno od serverja, vendar nikoli več kot 25 mili.

Odgovori