UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 657
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a THJ » 24. Okt 2018 ob 20:34

Sivina bo odpravljena do sredine novembra. Pojavi se v kombinaciji s SD kanali na določenih televizorjih. V pisarni recimo ne morem ponoviti na nobenem modelu, doma na 32" Samsungu letnik 2016 pa. Kdor ima te težave naj mi na PM sporoči ID priključka ter model televizorja in če se strinjate, boste dobili popravek za testiranje, ko bo na voljo.
Slika

krepki45
Model
Prispevkov: 321
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 28. Okt 2018 ob 19:26

A ima še kdo probleme z zamikom zvoka na Aminu Kamai7,amino imam priklopljen na tv na HDMI1 zvok imam potem povezan preko HDMI3 na reciver Yamaha,kje bi lahko bila težava?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7590
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 28. Okt 2018 ob 19:31

To je normalno.

V nastavitvah televizije, moraš najdi nastavitve zvoka, kjer maš opcijo to nastavljaš.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

krepki45
Model
Prispevkov: 321
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 28. Okt 2018 ob 19:43

Ja neke možnosti imam in sicer :
Oblika digitalnega izhoda.
večkanalno
večkanalno (direktno)
Stereo (nestisnjen)
Potem pa še zakasnitev digitalnega izhoda vklop ,izklop
Verjetno bo to ta nastavitev sedaj moram samo še nastavit zakasnitev da bo zadeva točna ,če bo šlo.

oki
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 8. Apr 2018 ob 22:21
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a oki » 29. Okt 2018 ob 17:10

krepki45 napisal/-a:A ima še kdo probleme z zamikom zvoka na Aminu Kamai7,amino imam priklopljen na tv na HDMI1 zvok imam potem povezan preko HDMI3 na reciver Yamaha,kje bi lahko bila težava?
Kaj ni bilo rečeno, da bo aplikacija T-2 za Androide že možno koristit koncem tega meseca, in bi s tem bila tudi rešena ta težava?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2070
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Okt 2018 ob 17:45

In kaj ima aplikacija za Android TV veze z delovanjem na Aminotu? Sicer je aplikacija že nekaj dni na voljo (poišči na forumu).

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3980
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a atepej » 29. Okt 2018 ob 17:52

Kako se bi pa Amino obnašal, če bi mu vse dostavljali v h256.
Slika

smesko23
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 3. Nov 2018 ob 12:20

Ali ima daljined od tega aminota mozno konfigurirat tv tko kot na arrisu
Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 3. Nov 2018 ob 16:34


d_g
Legenda
Prispevkov: 1105
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a d_g » 10. Nov 2018 ob 16:45

Za ljubitelje UHD kanalov v omrežju T-2:

https://festival4k.stingray.com/en/BE/
Priponke
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (14.32 KiB) Pogledano 3378 krat

mr_tweak
Znanec
Prispevkov: 71
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 08:41
T-2: Še nimam
Kraj: Kranj

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a mr_tweak » 11. Nov 2018 ob 08:37

Samo hitro vprašanje, saj se z daljincem za STB Amino Kamai ne da upravljati Motorole STB in obratno?

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 5. Dec 2018 ob 12:48

Kako je zdaj s tem novim STB Amino Kamai 7? Je že kaj posodobitev, se odpravlja buge?

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 657
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a THJ » 5. Dec 2018 ob 13:03

Posodobitve so. Ena je bila nedolgo nazaj. Kakšne težave pa imaš?
Slika

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 5. Dec 2018 ob 13:14

Sprašujem ali je vredno sploh zamenjat starega in delujočega za Kamai 7? Nekdo je govoril, da so problemi, meglena slika, bolj sivkasta itd.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8081
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a kitl » 5. Dec 2018 ob 13:29

Slika


Lp, Kitl

Odgovori