UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
shon
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 17. Avg 2018 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant hbo

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a shon » 18. Mar 2019 ob 00:37

Pri ogledu nazaj ko dam na pavzo se pojavi črn ekran, ni več slike, zdaj so izginile še male sličice za prevrtavanju, malo prej so še bile...

Uporabniški avatar
ddusan
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 10. Jul 2009 ob 15:04
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a ddusan » 18. Mar 2019 ob 07:28

“Have you tried turning it off and on again?” ;-)

shon
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 17. Avg 2018 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant hbo

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a shon » 18. Mar 2019 ob 09:06

Seveda, sličice so se vrnile, zgleda, da jih samo pri eni nanizanki ni bilo, pri pavzi pa je še vedno črn ekran.

Deyan
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 20. Feb 2013 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: T4 optika in T3 VDSL

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a Deyan » 28. Mar 2019 ob 23:23

Zdravo, ta teden sem zamenjal obe motoroli za Kamai. Smo na bakru in do sedaj sem normalno lahko gledal HD kanale. Sedaj na Kamai ne morem gledat. Niti ni kockasto, sploh se ne premakne. A mi lahko kako pomagate? Ima kdo podoben poblem ali kakšen nasvet?

Pričakujemo optiko, pa vendar.. Hočem, da mi vsaj enako deluje, kot na starejši opremi, ne slabše.

krepki45
Model
Prispevkov: 273
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 28. Mar 2019 ob 23:51

Poglej katero ločljivost slike imaš nastavljeno,v Amino Kamai verjetno 4K probaj nastavit na 1080p.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 737
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 29. Mar 2019 ob 19:40

Deyan napisal/-a:Zdravo, ta teden sem zamenjal obe motoroli za Kamai. Smo na bakru in do sedaj sem normalno lahko gledal HD kanale. Sedaj na Kamai ne morem gledat. Niti ni kockasto, sploh se ne premakne. A mi lahko kako pomagate? Ima kdo podoben poblem ali kakšen nasvet?

Pričakujemo optiko, pa vendar.. Hočem, da mi vsaj enako deluje, kot na starejši opremi, ne slabše.
Daj podatke na ZS.

Lp
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Deyan
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 20. Feb 2013 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: T4 optika in T3 VDSL

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a Deyan » 31. Mar 2019 ob 21:39

krepki45 napisal/-a:Poglej katero ločljivost slike imaš nastavljeno,v Amino Kamai verjetno 4K probaj nastavit na 1080p.
Nastavil sem ga že prvi dan na 720p, kot sem imel tudi motorolo.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 704
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a rossi » 26. Maj 2019 ob 08:06

A se še komu dogaja na Amino Kamai, da je TV3 4k zamik zvoka in slike?

Gledal sem včerajšnje kvalifikacije (15:00-16:00) v časovnem zamiku.

Najbolj ocitno je ob 16:05 ko he intervju.


Sent from my iPhone using Tapatalk

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Maj 2019 ob 09:21

Ja... zamik je tudi na Android TV.

007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 26. Maj 2019 ob 16:25

Pa tud slika šteka občasno na Tv3 4k

zvitisvizec
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 100/10

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 26. Maj 2019 ob 19:31

Slika tudi na Samsung Smart TV na TV3 4K šteka občasno.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 28. Maj 2019 ob 20:05

Vsi, ki imate tale Kamai in ste sprogramirali tudi daljinca za TV, vam Vol+/- regulira glasnost Tvja ali stbja? Mogoče kdo ve ali ti novi univerzalni daljinci, ki jih ima T-2 delujejo tudi na Kamai?

borutbolc
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 20. Okt 2018 ob 20:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a borutbolc » 28. Maj 2019 ob 20:11

Če daljinec pravilno nastaviš (prva nastavitev: glasnost TV na 0 in glasnost STB do konca) lepo linearno nastavlja glasnost TVja.
Novi daljinec Ruwido 147 dela z vsemi STBji so pa prednastavljeni na Arris/Motorola.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 28. Maj 2019 ob 20:55

Ravno to je težava, jaz ne želim da mi nastavlja glasnost tvja. Želim samo vklop in izklop

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 29. Maj 2019 ob 15:59

Če se ne motim obstaja možnost (pod HDMI CEC), kjer lahko nastaviš, da ti STB le vklopi/izklopi TV :hmm: :)

Odgovori