UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Mm123
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 6. Jul 2019 ob 00:54

LOL, tv bo problem ja... ko bo enkrat oddajana slika dejansko full hd, torej 1080p, z neki spodobnim bitrate-om, potem bi se lahko oglašali o kvaliteti tv-ja.

Mm123
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 6. Jul 2019 ob 00:55

Poglejte si sliko RTV na anteni lepo prosim.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 737
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 7. Jul 2019 ob 12:31

Saj imaš sliko 1080 ali pa 720 odvisno na kaateri tehnologiji si...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jul 2019 ob 17:44

Jaz imam multicast tako, da tehnologija ne bi smela biti ovira oziroma edino, če je T2 aplikacija nastavljena tako, da prejema slabšo sliko to pa ne vem.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Jul 2019 ob 17:57

T-2 TV aplikacija ne uporablja multicasta.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jul 2019 ob 19:27

To vem, da ga ne rekel sem, da ne vem, če zaradi tega potem kvaliteta slike trpi.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UHD(4k) kanali, STB Amino Kamai 7

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Jul 2019 ob 19:54

Trenutno 720p. Izjema so 4k programi.

Odgovori