Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Jaka
Starešina
Prispevkov: 2713
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Jaka » 3. Dec 2018 ob 17:39

V sami aplikaciji si izberi daljinec.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Dec 2018 ob 18:36

Philips teh tipk nima.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + app

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a blackmack » 3. Dec 2018 ob 20:23

Na original philips daljincu teh tipk ni, je pa na logitech harmony daljincih in sicer teletext next page in teletextprevious page primeta za 5 min preskok.
Slika

Ledenko
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 13:11
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 3. Dec 2018 ob 21:17

kaspet napisal/-a:Na T-2 imam VDSL2 tip priključka (žal še vedno v prestolnici - Lj-Vič - medtem ko imajo širom SLO po zidanicah in vikendih optiko).
polno razvezan dostop na centrali Lj-Vič, kjer ima T-2 svojo opremo - mislim da to ni BRO.

Vprašanje je ali je potreben priklop Smart TV direktno na modem (SVM2) ali dela tudi preko routerja tako kot Tv2go?

Trenutno uporabljam en STB Motorola VIP-1003 za prvi TV, drugi TV bi bil Smart TV z aplikacijo T2-TV.
Sinhronizacija modema je samo 11/1 - bo to šlo?

Kaksne so velikosti streamov tem primeru za SD in HD kanale preko VIP 1003 in za smart aplikacijo T-2 TV?
Se kaj razlikujejo?
O, še en "srečnež", ki ima v mestu internet s svetlobno hitrostjo.... :lol: :lol:

Sicer imam Telekom, je pa skoraj identična linija, in ti povem, da zadeva deluje, če sta hkrati prižgani obe TV v SD kvaliteti. Da bi imel eno HD, drugo pa SD, pa začne kockati do te mere, da ni več gledljivo. Oboje HD je pa sploh misija nemogoče.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8020
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 4. Dec 2018 ob 12:52

Pri box-ih, če ne dobite zraven si kupite fly mouse, ker te dalinjci so ne uporabni in okorni. Nekaj v tem stilu https://www.aliexpress.com/item/New-Ori ... 99742d32a5
Slika


Lp, Kitl

Nwanko
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 16. Nov 2015 ob 09:51
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Nwanko » 5. Dec 2018 ob 19:14

Ali se ve kaj je bilo posodobljeno na appu? Ravno sem posodobil 62mb z google stora...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3606
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Dec 2018 ob 20:23

Novosti
• Prenovljen prikaz vsebin
• Med tipkanjem v iskalniku se prikazujejo predlogi za iskalne pojme
Slika

sleby
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 01:15
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: ig

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a sleby » 8. Dec 2018 ob 00:58

cslesce napisal/-a:
GreX napisal/-a:Sem ravno po Kodiju nekaj delal in sem nasel aplikacijo! Dela super! T2 je zakon :D
aja sej res, jo lahko furam potem preko kodija? :P
povejta kaj vec?

krepki45
Model
Prispevkov: 309
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 8. Dec 2018 ob 11:11

Pri meni pa je zvok na aplikaciji zelo potiho,če recimo primerjam box in aplikacijo na boxu imam glasnost na 25 na aplikaciji za isto glasnost potrebujem čez 45,ostael aplikacije youtube,kodi itd imajo glasnost normalno,v čem bi lahko bil problem?
Tv je na hišni kino priklopljen z HDMI kablom.

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 9. Dec 2018 ob 21:22

Tale app se inštalira večinoma na pametne televizorje 4K, ampak mi slika zgleda kot 480p oz. SD. Na t-2 so to slabo predvideli da naj bi app zamenjal škatlo, ker je tam slika dosti lepša. Kje vam je logika da dajete na 4K televizorje tak ološ od slike pa saj procesor z upscalanjem tudi nemore naretidi čiste slike iz takega zmazka. Sramota!

weby
Navdušenec
Prispevkov: 528
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a weby » 9. Dec 2018 ob 21:28

Na moji ubogi 1080p smart televiziji čisto v redu zgleda. Kdo pa pravi, da se večinoma na 4K pametne televizorje inštalira?
Slika <-- Čakal 33 dni

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 9. Dec 2018 ob 22:47

Tizen podpora je od 2016 naprej, Android TV pa je tudi večinoma na 4K, na FHD imaš samo še Linux based OS te dni. Skratka res slaba slika.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 709
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rossi » 9. Dec 2018 ob 22:59

Na 4k cist v redu slika. Ne vem kaj ti gledas?


Sent from my iPhone using Tapatalk

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 9. Dec 2018 ob 23:20

Na 4k je ok slika, ampak je samo par kanalov v 4k. To je ta problem. Dosti jih je v SD in nekem slabem HD ali FHD, saj niti sam nevem. Neki zmazki skratka.

zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 55
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 100/10

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 10. Dec 2018 ob 01:29

Imam doma na Samsung TV app pa je slika taksna kot prej na STB sprejemniku zelo lepa.

Odgovori