Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mwapuleni
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Jan 2009 ob 12:36
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mwapuleni » 6. Sep 2019 ob 10:20

Sem poskusil sedaj ta 'last app' na novi Samsung televiziji, serija 7 - default nastavitve, samo instalirana T2tv aplikacija + zadnji update, pa se ob prižigu televizije vedno postavi na seznam aplikacij.
Deluje pa recimo z Netflixom.

krepki45
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 8. Sep 2019 ob 16:12

Kaj novega glede aplikacije za ATV?

Slash
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Slash » 9. Sep 2019 ob 15:10

mikrohard napisal/-a:
29. Avg 2019 ob 14:59
Izklopi "Launch TV app on boot"... izbirati moraš med "navadnimi" aplikacijami.
Deluje!

Hvala za pomoč 8)

orbter
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a orbter » 11. Sep 2019 ob 09:06

Je komu, ki ima Samsung Tizen TV z daljincem, ki ima samo nekaj osnovnih tipk, uspelo pogruntat katera kombinacija tipk omogoča izbiro podnapisov v drugem jeziku?
Skupaj Slika
Optika Slika

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 481
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Veron » 11. Sep 2019 ob 12:20

Se iščejo kaki LG TV testerji? :)

zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 51
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 100/10

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 11. Sep 2019 ob 14:23

Kaj je aplikacija ze nared ali je aplikacija se vedno v testnem obdobju?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1574
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Sep 2019 ob 14:48

Ne verjeti vsemu, kar T-2 PR napiše na socialnih omrežjih.

007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 11. Sep 2019 ob 19:08

Za LG še nikoli niso slišal.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1079
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mahi » 11. Sep 2019 ob 19:11

Od danes mi ne deluje več T2 TV na mojem Samsungu. Javlja samo napako in klic na 064 064 064. Po klicu žal ni bilo uspeha in naj bi me v kratkem kontaktiral tehnik.... Upam, da bo kmalu..... :(
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7004
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 11. Sep 2019 ob 19:41

Se ti je zamenjal IP ?
Odjavi vmesnik v horizontu in ga se 1x prijavi ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1079
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mahi » 11. Sep 2019 ob 19:59

Ne pomaga. Nekajkrat sem jo zbrisal in ponovno namestil in vedno ista težava. Niti mi ne dovoli več prijave, saj takoj javi napako.....
Slika

spaghetti
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 7. Mar 2017 ob 22:07
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a spaghetti » 11. Sep 2019 ob 20:30

Identičen problem na Samsung UE40NU7192UXXH...

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1574
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Sep 2019 ob 20:34

Zaenkrat izgleda, da določeni DNS strežniki (google, cloudflare, ...) ne resolvajo domene, ki jo uporablja T-2 TV aplikacija. Začasno vam predlagam, da preklopite na T-2 (ali arnes) DNS strežnike.

spaghetti
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 7. Mar 2017 ob 22:07
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a spaghetti » 11. Sep 2019 ob 20:51

Hvala, deluje.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1079
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mahi » 11. Sep 2019 ob 20:55

Neverjetno. S T-2 DNSji deluje. Hvala :)
Slika

Odgovori