Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
fedolin
Uporabnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----->

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a fedolin » 11. Sep 2019 ob 20:56

Aplikacija definitivno ne deluje če uporabljaš DOH (DNS preko https) za svojo varnost na LAN omrezju - recimo pihole na rpi. Aplikacija bo potrebna nadgradnje .....

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1627
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Sep 2019 ob 20:58

Aplikacije ne zanima od kod dobi IP... to je stvar mreže in sistema. Tako da aplikacija ne potrebuje nadgradnje. T-2 mora (na mreži) rešiti problem z domeno.

fedolin
Uporabnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----->

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a fedolin » 11. Sep 2019 ob 21:03

Vsekakor se strinjam .... aplikacija je vezana na T-2 domeno in zato je potrebna nadgradnja da bo aktivna tudi zunaj ....

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1627
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Sep 2019 ob 21:19

Sedaj bi moralo spet vse delovati (tudi 3rd party DNS strežniki).

fedolin
Uporabnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----->

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a fedolin » 12. Sep 2019 ob 07:28

... dobra poteza :-) ---> preveril in res deluje. Hvala

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1627
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Sep 2019 ob 08:49

Saj tako je bilo že od nekdaj... včeraj so bile tehnične težave.

tukitam
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 23. Sep 2019 ob 23:53
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a tukitam » 23. Sep 2019 ob 23:56

Ojla! Se opravičujem za izjemno rookie vprašanje. Trenutno sem v tujini in uporabljam Samsung Series 7 televizijo (2018) s Tizen OS. Kako lahko dostopam do T-2 TV2GO aplikacije, razen preko streamanje z iPada ali iPhonea? Aplikacije T-2 ali T-2 TV2GO namreč v Tizen App-ih ne morem najti...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 23. Sep 2019 ob 23:59

.....

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk


Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Sep 2019 ob 09:40

tukitam napisal/-a:
23. Sep 2019 ob 23:56
Ojla! Se opravičujem za izjemno rookie vprašanje. Trenutno sem v tujini in uporabljam Samsung Series 7 televizijo (2018) s Tizen OS. Kako lahko dostopam do T-2 TV2GO aplikacije, razen preko streamanje z iPada ali iPhonea? Aplikacije T-2 ali T-2 TV2GO namreč v Tizen App-ih ne morem najti...
TV2GO je narejen samo za telefone in tablice ne za televizijo ! več o tem tukaj: viewtopic.php?f=3&t=7197
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Okt 2019 ob 16:23

Od danes uporabljam app na mi box s in če ga dam v standby, brez da bi zapustil app. Se pri ponovnem vkopu zažene app in zadnje gledan program.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Okt 2019 ob 20:36

Tole za LG televizije se pa že PREDOLGO vleče....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Okt 2019 ob 20:40

Men dela T-2 TV preko mi box s BP :rtmT2:
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Okt 2019 ob 22:58

Edino kar mi gre na živce je kako naj ugasnem časovni zamik.
Slika

raceboy
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a raceboy » 2. Okt 2019 ob 18:02

kaj to imas t2iptv aplikacijo na tem boxu ali t2to go?

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk


Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Okt 2019 ob 19:08

T-2 TV app, kako pa lahko gor daš tv2go - preko casta?

Glede zamika mi je že kapnilo kako to gre.
Slika

Odgovori