Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 2. Okt 2019 ob 21:31

Za LG TV-je T-2 TV app ne bo.Boš mogu Tv zamenat.Tko k jaz. :)

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 490
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Veron » 3. Okt 2019 ob 07:19

A ni blo rečeno, da je v fazi testiranja? LG app

Zakaj bi menjal TV, če lahko zamenjaš operaterja, ki ima LG app ;)

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1626
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Okt 2019 ob 07:32

T-2 velikokrat naredi napako, da napoveduje nekaj, kar ni od njih odvisno... in če pride do komplikacij, je... tišina.

Če ti je LG app must have, potem praktično nimaš izbire pri operaterjih... vzameš Telemach ter upaš, da je na tvoji lokaciji kabelska ali optika.

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 490
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Veron » 3. Okt 2019 ob 08:05

TS optika, tako da ni težav z izbiro operaterja.

Je sicer tudi Telemach kabelska, pa smo jo med prenovo stanovanja vrgli van :hudicek:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Okt 2019 ob 10:40

Ne vem kaj vam je ta aplikacija tolko pri srcu. Jaz osebno sem šel nazaj na Aminota vse dela tako kot mora. Pri aplikaciji prenos zaostaja skoraj minuto tako, da športni dogodkov ni priporočljivo gledat, ker v bistvu gledaš ponovitev, da ne govorim od dekodiranju DRM-ja tam sem imel konstantne težave. Tako, da če sem hotel gledati Spoprtklub, HBO FOX kanale sem moral imeti jeklene živce.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1626
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Okt 2019 ob 10:49

Pretiravaš... zadaj nisi minuto, temveč dobrih 30 sekund. Enako velja za skoraj vse BRO uporabnike, ki nimajo multicasta (ne glede na STB). DRM težave imajo pa samo določeni modeli Tiznov... drugje problemov ni.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Okt 2019 ob 10:58

Natančno ti povem 42 sekund. Tako, da zame je to preveč.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Okt 2019 ob 11:01

Kot je rekel mikrohard težave imajo pa samo določeni modeli Tiznov, ker men na mi box s dela vse BP, je pa zanimivo, da 1080i streamov ne zna dekodirat, v display mode (resolucija zaslona) je pa možen 1080i 50/60 Hz
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Okt 2019 ob 11:29

Hočem povedati, da aplikacija ni tako oh in sploh, da bi eni celo operaterja menjali.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Okt 2019 ob 11:33

Noben app ni tako oh in sploh, (niti YouTube app) Telekom in A1 pa tega sploh nimata.
Slika

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 490
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Veron » 3. Okt 2019 ob 11:41

Že lep čas starši uporabljajo app, tiptop. Nobenga aminota in dodatnih škatl nočem vidt več.

Poleg vsega, mi popolnoma vseeno za zamik.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Okt 2019 ob 11:45

Maš vezano preko LAN ali Wi-Fi?
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1626
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Okt 2019 ob 11:49

kitl napisal/-a:
3. Okt 2019 ob 10:58
Natančno ti povem 42 sekund. Tako, da zame je to preveč.
42 sekund je bližje 30 sekundam kot pa eni minuti.

Sicer pa, če te tehnično zanima:
1.) Prekodiranje iz originalnega streama v MPEG4 doda cca. 8 sekund zamika (toliko ga imaš tudi ti na multicastu, če imaš MPEG4)
2.) HLS protokol doda cca 30 sekund zamika
3.) Potem pa še kakšna sekunda, dve, da začne predvajat in si na cca. 40sekund skupaj

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4897
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 3. Okt 2019 ob 11:50

atepej napisal/-a:
3. Okt 2019 ob 11:45
Maš vezano preko LAN ali Wi-Fi?
Jaz imam 1x tv preko wifi in T-2 app gor.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Okt 2019 ob 11:53

slow_slow jst bom za vsak slučaj dal svojega xiaomi-ja na LAN.
Slika

Odgovori