Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 28. Okt 2019 ob 16:49

Prvo vprašanje bi se moralo glasiti "Na katerem 4K programu?"... ker 4K programov se T-2 ne dotika. Take kot jih dobi, jih da tudi naprej. Zato je vsak malo drugače kodiran.

Andy
Faca
Prispevkov: 193
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Andy » 2. Nov 2019 ob 17:30

Pozdravljeni, nikjer nisem našel informacije ali je možno "Glej TV" časovno odštevanje v krogcu skrajšati (ali pač nisem našel te informacije).
(govorim o tej možnosti):
https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... screen.jpg

Hvala in lep pozdrav.
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Tosho » 2. Nov 2019 ob 17:47

Ni možno. Moraš počakat tistih 15 sekund, ali pa pritisnit na ok gumb. Ne moreš pa nikjer nastaviti trajanja prikaza tistega ekrana.
Slika

weirdgod
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 28. Okt 2019 ob 01:23
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a weirdgod » 2. Nov 2019 ob 22:20

Živjo ...

pred dobrim mesecem sem si nabavil Xiaomi Mi Box S in dal gor T2 app... zadeva dela krasno.

Za praznike sem v tujini in ker imam tudi tule optiko, sem s seboj vzel tudi Mi Box S in usmerjevalnik Ubiquiti ER-X (mikrotiku podobni mali zmogljivi in poceni ruterji).

Doma imam tudi en Ubiquiti router, in med njima sem vzpostavil VPN, in sicer tako da ves promet od Xiaomi Mi Box S potuje najprej v tunel k meni domov, šele od tam v internet (preko t2 optike seveda).

Lahko potrdim da T2 app deluje in nameravam s seboj tole vzeti tudi čez poletne počitnice...

Sem pa ob listanju kanalov ugotovil da nekateri kanali ne delajo (recimo filmski - cinestar, hbo, fox) čeprav jih imam v naročnini in doma delajo. Na kanal pridem, in celo spodaj vidim spored - ampak namesto slike in zvoka samo črnina.

Prav tako mi ob priključenem VPNu na Box S ne dela netflix...

Glede na oboje predvidevam da so težave z multicastom, saj ga trenutni tunel ne vozi skozi.

Ne razumem pa zakaj ostali kanali delajo... V čem so filmski kanali drugačni (druga multicast grupa? samo multicast?)
Bi bilo lahko kaj drugega? Kaj je še za probat? Z veseljem posharam confige če koga zanima (morda v kakšnem bolj primernem forumu/kanalu?)

Je kdo uspel narediti kaj podobnega in dosegel popolnoma delujoče stanje? Dobrodošli pri delitvi svojih izkušenj.

lp
W

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Nov 2019 ob 22:26

Pojdi v play store in posodobi box in preveri tudi za posodobitev sistema

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Nov 2019 ob 00:07

Omenjeni programi so zaščiteni z DRM-jem. Očitno ti preko VPN-ja iz nekega razloga ne dela DRM (in posledično tudi Netflix).

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Nov 2019 ob 20:30

Sam se pa opazi na mi box s kateri programi so kodirani.
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1137
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a g33k » 3. Nov 2019 ob 21:13

Kako?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Nov 2019 ob 21:41

Rabijo kaksne pol sekunde vec, da zacne predvajat.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Nov 2019 ob 22:19

Ker more najprej google widevine drm odklenit?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Nov 2019 ob 23:38

Počasno in neuporabno.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 4. Nov 2019 ob 07:28

Pozabil si dodat: Na moji TV.
Slika

powerrr74
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 19. Dec 2018 ob 10:14
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a powerrr74 » 4. Nov 2019 ob 11:17

Mislil sem, da je samo en 4K program. Na Travel...4K zvok prekinja. Na starem Samsungu MU6400 dela OK, na novem Qe55Q60 pa zvok prekinja.

easyrider3
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 8. Nov 2019 ob 17:48
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant hbo

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a easyrider3 » 8. Nov 2019 ob 17:54

Mene zanima na katerih napravah je možno imeti to aplikacijo T-2 TV ker na android telefonih in tablicah ni možno. Recimo da nabavim TV Box za televizor ki ni smart TV a bom potem lahko gor naložil to T-2 TV aplikacijo???
Zanima me pa tudi zakaj aplikacija T-2 to Go predvaja samo določene programe recimo sport klub ne predvaja noben pa imam paket oranžni diamant HBO a bo sploh to kdaj delovalo vse

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 627
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a blackmack » 8. Nov 2019 ob 18:14

Na Boxu bo delovala, samo mora biti box z Android TV.
Slika

Odgovori