Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Nikonja
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 17. Jul 2020 ob 23:06

Ok, prebral nekaj postov nazaj, vse jasno :)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


orbter
Faca
Prispevkov: 120
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a orbter » 24. Jul 2020 ob 09:18

Včeraj sem preskusil aplikacijo na LG TV. Sicer deluje ok, imajo pa očitno LG-ji precej zoprno težavo in sicer to, da nikjer ni mogoče nastaviti, da ko prižgeš TV, se z njim vred prižge tudi T-2 aplikacija. Vse skupaj od zagona TV aparata, aplikacije in izbire profila pa traja kar veliko časa in nekaj pritiskov na daljincu. Ni ravno tako komot in hitro, kot npr. na Samsungih. Je komu uspelo zaobiti ta problem?
Skupaj Slika
Optika Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 606
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Veron » 24. Jul 2020 ob 12:16

Kolko vem pri webos ni appa, ki bi ti dovolil nastavit autostart app.
Celo tega ni, da bi lahko home screen spremenil na smart screen (nevem kako bi temu reku). Vedno ti gre na zadnji aktiven input. In ker sam nimam priklopljen nič, razn uporabe netflix, mi vedno ob vklopu vrže vn ekran, da ni hdmi inputa. Nato moram s pilotom na smart home in izbrat app.

orbter
Faca
Prispevkov: 120
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a orbter » 24. Jul 2020 ob 13:02

LG je torej no-go :(
Skupaj Slika
Optika Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4230
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 24. Jul 2020 ob 13:39

Men tudi po zadnji posodobitvi Mi BOX S vrže na homescreen in moram vsakič app pognati.
Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 24. Jul 2020 ob 15:30

Vsaj pri meni na C9 oledu, če si dodaš app na quickdail dejansko imaš samo 1 tipko potem pritisnit. Ne razumem kje je problem?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Uporabniški avatar
jaromir
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 15. Nov 2009 ob 20:29
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a jaromir » 25. Jul 2020 ob 15:33

Se komu podnapisi ne delujejo ok na nekaterih kanalih? (discovery, travel) prehitevajo oz zaostajajo (LG B8)
preko STB deluje ok
Slika

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 223
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 15:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ervins » 25. Jul 2020 ob 15:43

Imate tv z internetom povezani z žično povezavo ali prek wifi? Pri meni prek wifi šteka, Innbox je dva metra stran v istem prostoru,povezava 500/100.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4230
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 25. Jul 2020 ob 15:49

Jst mam kabel.
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1421
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Skorc » 25. Jul 2020 ob 16:03

ervins napisal/-a:
25. Jul 2020 ob 15:43
Imate tv z internetom povezani z žično povezavo ali prek wifi? Pri meni prek wifi šteka, Innbox je dva metra stran v istem prostoru,povezava 500/100.
Močno dvomim, da so hitrosti WiFi povezave 500/100. Priporočam žično povezavo, je manjša verjetnost štekanja.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 25. Jul 2020 ob 16:35

Problem je da LG tvji imajo 100mbit mrežo na kablu max, na wifi je ac in je max 866mbit. Kabel sem dal stran ker so vsi 4k filmi prek plexa z bitrate večjim kot 25mbit štekali. Na wifi dela vse brez problemov.


Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Skorc
Legenda
Prispevkov: 1421
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Skorc » 25. Jul 2020 ob 16:41

To je pa lepo slišati. Nisem vedel za to pomanjkljivost oziroma prednost za WiFi. Hvala za info.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 25. Jul 2020 ob 17:31

Najbolj smotano je da so tudi na letošnji liniji še vedno pustili 100mbit mrežo namesto da bi dali 1gbit.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 76
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 200/20
Kraj: Kočevje

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 25. Jul 2020 ob 18:10

Kaj kdo mogoče ve kok imajo na T-2 4 k programi bitrate hitrost.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2445
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Jul 2020 ob 18:22

Okoli 25Mbit/s... ni pa pri vseh isto.

Odgovori