Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 13. Nov 2021 ob 19:07

Kaj to pomeni za T2 in Samsung Tvje?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Nov 2021 ob 19:19

Nič.

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 14. Nov 2021 ob 17:03

Koliko smo sedaj gledali TV. Je situacija sledeča:

Na Samsung NU seriji, dela pogojno. Pogosto pride do krogca. Vseeno, če je preko LAN ali WLAN.

Na Samsung MU seriji, dela pa porazno. Neprestano šteka, vrti se krogec, bilo na katerem kanalu. LAN ali WLAN. Reset TVja ni pomagal. Zadnji FW.

Če pa kar takoj ali istočasno dam preko FireTV Stick-a, pa dela zaenkrat super. Redko se zavrti krogec. Je seveda pa preko WLAN.

Nekaj je tu narobe z Samsung TV in/ali T2 appom za Samsung TV. Ali kombinacija obojnega. Mogoče na novejših ali drugih serijah Samsungov dela normalno.

Jaz bom sedaj oboje imel preko FireTVja.

Naslednji TVji bodo na official android TV. Nikoli več tizen.

Guano
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 20. Nov 2019 ob 11:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Guano » 16. Nov 2021 ob 18:23

Eno vprašanje. Možno da je že kje odgovor na teh 100ih straneh..
Xiaomi mi box s in t2 aplikacija. Ali delajo obe časovni funkciji (preskakovanje po čas. traku 10sec in po 5min), glede na to, da daljinec od mi boxa nima toliko tipk kot daljinec od komunikatorja?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 16. Nov 2021 ob 18:58

Z originalnim daljincem samo po 10 sekund... saj nima dodatnih tipk za seekanje.

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 19. Nov 2021 ob 13:48

Amazon.de

FireTV Stick Lite za 15EUR + dostava (Avstrija, Nemčija). Samo za info.

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 24. Nov 2021 ob 21:42

Je to normalno, da je na Samsung TV appu slabša kvaliteta slike kot preko FireTVja 1080p?

Zgleda kot HDready proti FullHD?

Popolnoma enake nastavitve slike v TV menijih za source.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 24. Nov 2021 ob 23:08

Ja… Android TV ima 1080p, Samsung je pa trenutno še na 720p.

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 25. Nov 2021 ob 08:45

To pa so specialisti. Mislijo to kaj updatat?

TgT
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a TgT » 25. Nov 2021 ob 12:47

Ja, ko bos nabavil nov TV :)
Hit'n'Run ;-)

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Nov 2021 ob 16:27

Samsung dela specialne TV-je in potrebuje specialno nego. Enkrat se bo tudi to uredilo... ampak pri Samsungu gre vse počasneje.

zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 91
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Kočevje

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 26. Nov 2021 ob 00:08

Kaka slika je pa na LG TV 720p ali 1080p?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Nov 2021 ob 00:22

1080p

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 26. Nov 2021 ob 10:18

Ok 720p. Samo 4K pa špila normalno na nativni. Ne vem zakaj nebi mogel še 1080p.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Nov 2021 ob 11:17

Saj zna predvajat... ampak žal ne vsak Samsung. Če bi vklopili 1080p, bi določenemu deležu uporabnikov predvajanje iz danes na jutri crknilo. Najprej je treba v Samsungov store spraviti update aplikacije (kar lahko traja par mesecev), potem se bo pa tudi to uredilo.

Odgovori