Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 26. Nov 2021 ob 20:04

Ok

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI OPTIMUM 500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 9. Dec 2021 ob 18:56

A se da na sony tv kje naštimat da ob zagonu tvja zalaufa aplikacija t-2 sony je letošnji X93J

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Dec 2021 ob 19:07

Poskusi s tem, če je na novih Android TV verzijah še možno... https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4447
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a atepej » 10. Dec 2021 ob 22:20

Mikrohard bo tole https://dvb-i.tv/ kaj poenostavilo razvoj T-2 TV aplikacije?
Slika

Thomy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 8. Jul 2006 ob 19:16
T-2: Že imam
Paket: Ta najjači

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Thomy » 11. Dec 2021 ob 18:11

krepki45 napisal/-a:
9. Dec 2021 ob 18:56
A se da na sony tv kje naštimat da ob zagonu tvja zalaufa aplikacija t-2 sony je letošnji X93J
Jst sm si TV tipko z button mapper aplikacijo nastavu da mi T-2 aplikacijo zalaufa. Koristno da kjer koli si z pritiskom prides v T-2.

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI OPTIMUM 500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 12. Dec 2021 ob 16:32

Bom se malo poigral samo to še vseeno ne zalaufa t2 aplikacije ob zagonu tvja,sem poskusil tudi z predlogom mikroharda ampak ne zagrabi.

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI OPTIMUM 500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 12. Dec 2021 ob 17:44

Sem ravnokar nekaj poskušal ampak ne najdem te aplikacije button mapper.

Thomy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 8. Jul 2006 ob 19:16
T-2: Že imam
Paket: Ta najjači

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Thomy » 12. Dec 2021 ob 18:11

krepki45 napisal/-a:
12. Dec 2021 ob 17:44
Sem ravnokar nekaj poskušal ampak ne najdem te aplikacije button mapper.
Google play

beta1
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 13. Apr 2008 ob 08:16
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a beta1 » 14. Dec 2021 ob 22:16

krepki45 napisal/-a:
9. Dec 2021 ob 18:56
A se da na sony tv kje naštimat da ob zagonu tvja zalaufa aplikacija t-2 sony je letošnji X93J
Probaj s to aplikacijo. Na Firetvju dela BP. Sicer rabi par sekund ob štartu (počasen CPU v firetvju). Dela pa!

https://m.apkpure.com/autostart-no-root/com.autostart

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8592
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Jan 2022 ob 17:50

A se samo meni zdi da so odpravili napako na Samsung TV (T2 Tv app) .... zdaj opažam, da ne spušča več resolucije pri previjanju na kodiranih kanalih (FOX) ?
Prejšnji teden se je tudi Samsung Tv posodobil na novejšo verzijo (ne vem katero).

smartboy82
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 4. Okt 2017 ob 10:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a smartboy82 » 1. Mar 2022 ob 11:48

Je že zadeva kaj napredovala glede slike na android TV aplikaciji, ali je še vedno zmazek na 720p? Mislim na vse programe kot ima kamai, ne samo 2-3 programa.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 1. Mar 2022 ob 12:05

Najbolj gledani programi so na 1080p. Ostalo na 720p.

smartboy82
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 4. Okt 2017 ob 10:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a smartboy82 » 1. Mar 2022 ob 15:47

Kateri so najbolj gledani programi?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2842
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 1. Mar 2022 ob 16:17

Tisti, ki se največ gledajo.. slovenski nacionalni, proplus, nekateri filmski, nekateri športni, itd. Nekaj čez 30 programov je. Če je 720p tak zmazek kot praviš, boš že opazil razliko.

Uporabniški avatar
ježek
Faca
Prispevkov: 108
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a ježek » 12. Mar 2022 ob 22:04

Razmišljam o zamenjavi stb vmesnika za t2 tv aplikacijo. Koliko sem uspel ugotoviti bi bil pri uporabi aplikacije na slabšem pri kvaliteti predvajanja določenih kanalov( namesto 1080p je 720p) in aplikacija ne predvaja 4k formata. Je še kaj drugega zaradi česar bi bil ob menjavi na slabšem?

Kako pa sploh poteka menjava? Odnesem vmesnik v poslovalnico in mi dajo neko aktivacijsko kodo za aplikacijo ali kar direktno aktivirajo aplikacijo?
Slika

Odgovori