Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
JM123
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 1. Feb 2021 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a JM123 » 17. Apr 2022 ob 18:14

Ima še kdo probleme, aplikacija javi da je uporaba možna le na domačem priključku?? Sem resetiral modem pa je enako

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2848
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Apr 2022 ob 18:22

Pokliči na tehnično pomoč in jim javi. Očitno se tvoj dejanski IP ne ujema z IP-jem, ki ga imajo v svoji bazi.

Andy
Model
Prispevkov: 298
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Andy » 17. Apr 2022 ob 19:47

Enak problem pri meni. Sem nekaj ur naza na chatu spraševal, meni ne dela od od včeraj. Odogovor je bil,
da imajo tehnične težave in da naj preverim čez nekaj ur. Še vedno ne dela. Ne vidim, da bi se v kratkem spreminjal public IP ? :nevem:
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
kingo
Model
Prispevkov: 229
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: T4 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a kingo » 19. Apr 2022 ob 15:01

Prosil bi za pomoč, če lahko mogoče to kdo še izkustveno potrdi, toliko bolje! Za vikend na Hrvaškem (kjer vleče slovenski signal prek Hot Hofer internet- mislim da je to Simobil omrežje - A1) bi rad imel delujočo T2 aplikacijo (ne T2ToGo!). Nekaj sem slišal, da se lahko T2 aplikacija npr. na mojem Beelink GT King-u registrira na domačem T2 omrežju in ko bom šel na Hrvaško (s tem GT King-om) potem rabim samo slovenski signal (od Hot Hofer na Beelink) in bi zadeva delovala. Je temu dejansko tako? Hvala za pojasnila!

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2848
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 19. Apr 2022 ob 15:56

Načeloma ne... potrebuješ VPN do doma (preverja se IP... zato pa je prišlo do problemov, ki so omenjeni malo višje).

Uporabniški avatar
kingo
Model
Prispevkov: 229
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: T4 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a kingo » 19. Apr 2022 ob 19:07

mikrohard napisal/-a:
19. Apr 2022 ob 15:56
Načeloma ne... potrebuješ VPN do doma (preverja se IP... zato pa je prišlo do problemov, ki so omenjeni malo višje).
Pa se ta VPN lahko nastavi prek Innbox-a od T2?

Uporabniški avatar
srus
Model
Prispevkov: 203
Pridružen: 26. Feb 2009 ob 12:08
T-2: Že imam
Paket: vse

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a srus » 2. Maj 2022 ob 21:37

Aplikacija na Samsung Frame TV mi dela več ali manj OK za spremljanje programa v živo, ampak pri uporabi časovnega zamika se pogosto zgodi da zašteka - brez slike, črn ekran, napis “prišlo je do napake poizkusite ponovno”. Če zamenjam program je isto, zanimivo pa je, da slike na traku časovnega zamika delujejo, lahko skrolam naprej-nazaj. Kot da bi crknil le kodek za predvajanje. In to crkava naključno na vseh programih, ne samo tistih kodiranih. Pomaga le hard reset TV.

Kakšna ideja kaj storiti?

g33k
Legenda
Prispevkov: 1290
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a g33k » 9. Jun 2022 ob 20:06

Kdaj 1080p na vseh programih ?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 91
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Kočevje

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 17. Jul 2022 ob 15:58

Zdravo v petek se mi je aplikacija T-2 TV za LG TV posodobila na verzijo 9.7.7 in me samo zanima če mogoce kdo ve kaj je kej novega v tej novi verziji za LG.

Uporabniški avatar
Caffrey
Faca
Prispevkov: 142
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 07:58
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Caffrey » 18. Jul 2022 ob 06:35

A1 za prvi TV nudi aplikacijo brezplacno. T2 je res ostal nekje v preteklosti s posiljevanjem s temi stb-ji
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8593
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Jul 2022 ob 21:41

V prihodnosti bo imel T-2 (vsi operaterji) v paketih samo še aplikacijo, fizični STB bo za doplačilo.

Stefi
Faca
Prispevkov: 155
Pridružen: 15. Avg 2006 ob 21:10
T-2: Že imam
Paket: OD FTTH
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Stefi » 19. Jul 2022 ob 09:23

A pravilno razumem, da je pogoj za aplikacijo ustrezen smart TV, sicer boš obsojen na STB za doplačilo ali pa v nakup medijskega predvajalnika?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8358
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a kitl » 19. Jul 2022 ob 09:25

Dokler bo to stopilo v veljavo bo imela že vsaka hiša smart tv.
Slika


Lp, Kitl

Gucci
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 14:28
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Gucci » 12. Sep 2022 ob 18:18

Kako pa je spredvajanjem "vročih" programov s to aplikacijo? Konkretno na Apple TV.
Meni piše, da jih ne more predvajati. Enako na iPadu?
Slika

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI OPTIMUM 500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 12. Sep 2022 ob 18:25

Kot prvo moraš met naročene drugo so pa zaklenjeni z kodo se mi zdi.

Odgovori