Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
boko34
Uporabnik
Prispevkov: 33
Pridružen: 3. Maj 2009 ob 23:46
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a boko34 » 18. Feb 2023 ob 01:01

Ima od vedno preko kabla.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 682
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a blackmack » 14. Mar 2023 ob 20:18

Meni se je na philips tv z android 9 začelo dogajat, da če izklopim TV (gre v standby) neha po ponovnem vklopu delat previjanje. Sploh tipke ne primejo ali pa primejo zakasnjeno. Ali pa slika kar sama skače nazaj. Je treba potem aplikacijo zaustavit v nastavitvah in po ponovnem odprtju dela normalno. Pa ko odprem settingse od TV-ja so se prej odprli normalno delno nad aplikacijo, sedaj pa se slika neha predvajat in je črno ozadje. Ko jih zapreš, se slika predvaja dalje. Nadgradnje na TV-ju ni bilo nobene.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3133
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Mar 2023 ob 21:22

Tisto, da predvajanje ustavi, ko odpreš settinge, je žal nek kompromis, ki je posledica reševanja zabuganga delovanja pri prehodu v background in nazaj v foreground na novejši Google TV-jih. Mogoče bi se dalo narediti, da dela do neke Android verzije tako, in od neke naprej drugače (ampak rahlo dvomim, da se bo šlo samo zaradi predvajanja pod settingi na starih Philipsih to reševat).

Kar se tiče pa težave s tipkam, bom pa javil naprej, da se preveri.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 682
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a blackmack » 15. Mar 2023 ob 09:23

No , pol bo pa malo težko nastavljat-prilagajat nastavitve za sliko pa zvok, če se ti ta dva ne predvajata. Glede tega s settingsi je enako tud na AndroidTV 11 na Philipsu. Težavo z previjanjem pa sem opazil samo na 9.

Upam, da se uredi nazaj kot je bilo.
Zadnjič spremenil blackmack, dne 15. Mar 2023 ob 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Frenk71
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 14. Mar 2023 ob 08:26
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Frenk71 » 15. Mar 2023 ob 14:01

Se strinjam s problemom blackmack-a
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 19. Mar 2023 ob 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 682
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a blackmack » 16. Mar 2023 ob 21:51

Kolikor sem opazil je ta težava s previjanjem, če ob izklopu ostaneš v Timeshiftu - ob ponovnem vklopu zafrkava. Če pa ugasneš iz live pa ni težave.
Slika

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 682
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a blackmack » 16. Mar 2023 ob 21:52

Kolikor sem opazil je ta težava s previjanjem, če ob izklopu ostaneš v Timeshiftu - ob ponovnem vklopu zafrkava. Če pa ugasneš iz live pa ni težave.
Slika

Prebeznik
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 17:09
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. FTTH 1000/200
Kraj: Zgornja Besnica

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Prebeznik » 3. Maj 2023 ob 09:30

Imam sledečo težavo. Z aplikacijo T2-TV v programu Travelxp 4K ni podnapisov medtem ko s Kamajem ali Amikom so.
V čem bi bila težava in kako jo odpraviti?
Hvala

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3133
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Maj 2023 ob 09:48

Očitno imaš televizijo, ki ne podpira DVB podnapisov (Samsung, LG, Hisense). Od Smart TV-jev so podprti samo na Android TV.

Prebeznik
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 17:09
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. FTTH 1000/200
Kraj: Zgornja Besnica

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Prebeznik » 3. Maj 2023 ob 10:03

Odgovor je pritrdilen (LG G2).
Pomeni, da aplikacija ni najbolj primerna alternativa za vmesnik.
Hvala za odgovor.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9163
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 3. Maj 2023 ob 10:50

Kupi nov tv. :mrgreen:

Prebeznik
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 17:09
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. FTTH 1000/200
Kraj: Zgornja Besnica

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Prebeznik » 3. Maj 2023 ob 12:16

"Kupi nov TV"- je to ironija, sarkazem ali cinizem? Spretno vse troje od nekdaj uporabljajo komedijanti ... ...
Imam LG OLED65G29LA (cca 10 dni).

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 717
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a THJ » 3. Maj 2023 ob 13:07

Edini kanal, ki ima DVB-C podnapise je Travelxp 4K. Te žal zna prikazat samo Android TV in pa seveda STB. Ostali kanali imajo zapačene slovenske podnapise že v videu.

Sam zaradi zgolj enega kanala, kjer na LG TV ne prikazuje podnapisov, ne bi šel nazaj na STB.
Slika

Prebeznik
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 17:09
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. FTTH 1000/200
Kraj: Zgornja Besnica

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Prebeznik » 3. Maj 2023 ob 13:59

Se strinjam. So mi "podnapisi padli v oči".
Lp

Prebeznik
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 17:09
T-2: Že imam
Paket: Oranžni d. FTTH 1000/200
Kraj: Zgornja Besnica

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a Prebeznik » 3. Maj 2023 ob 14:05

Vseeno pa me za "mojo dušo" zanima ali je problem v operacijskem sistemu TV-ja ali v aplikaciji T2-TV?

Odgovori