Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
klemen86
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 29. Dec 2014 ob 08:33
T-2: Že imam
Paket: T-4 mega

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a klemen86 » 11. Avg 2023 ob 12:03

Zdravo, ali je mogoče na T2 TV aplikaciji nastaviti predpomnilnik (cache) - da bi npr. aplikacija naložila 15 sekund vnaprej? Dostopam do aplikacije preko WiFi in občasno, ko pride do motenj v povezavi, se slika ustavi in nalaga podatke. To se sicer zgodi redko, vendar bi (če aplikacija to podpira) predpomnilnik zadevo po mojem mnenju odpravil.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a atepej » 11. Avg 2023 ob 12:09

App pred nalaga 10 stream-a, tako da preveri povezavo.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3113
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Avg 2023 ob 13:47

Trenutno je 18 sekund bufferja... za domače WiFi povezave bi to moralo biti več kot dovolj.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 680
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a blackmack » 16. Sep 2023 ob 12:55

Kaj to aplikacijo je mogoče odkleniti, da deluje v tujem omrežju? Zopet so nekje potrgali optične kable in smo brez interneta in ponovno čez vikend. Rešujem tako, da router povežem na hotspot ampak aplikacija pa seveda ne dela.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9110
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 16. Sep 2023 ob 18:52

Odgovor je NE.

Obstaja pa čisto ločena storitev - kot samostojna storitev televizije ki deluje pri vseh operaterjih, ampak se za to ločeno plača.
https://www.t-2.net/t-2-tv-na-vikendu

Dvomim da ti jo bodo vklopili brezplačno v času napake.

Uporabi TV2go - to je brezplačno za 1 uporabnika na enkrat ali 3 z doplačilom.

Uporabniški avatar
srus
Model
Prispevkov: 212
Pridružen: 26. Feb 2009 ob 12:08
T-2: Že imam
Paket: vse

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a srus » 7. Okt 2023 ob 10:49

srus napisal/-a:
25. Okt 2021 ob 01:49
“Prišlo je do napake, prosimo poskusite kasneje.” Ta napaka me bo spravila ob živce. Pojavi se naključno med gledanjem časovnega zamika, nikoli v živo. Ko se pojavi ne pomaga nič, le hard reset Samsungovega One Connect Boxa. Zanimivo je, da vsi meniji aplikacije delujejo, ravno tako se prikazujejo slike časovnega zamika, če scrollam naprej, nazaj, le predvajanje ne steče, se pojavi opisana napaka.

In ne, nič ni narobe z omrežjem, na ostalih napravah stvar deluje, sem na optiki. Mislim, da je situacija vedno slabša, se ne spominjam, da bi se ta napaka včasih pojavljala tako pogosto.

In ne, ne gre za zakodirane strime, se pojavlja na vseh programih.

In da, aplikacijo imam posodobljeno na zadnjo verzijo.

Mislim, da so na T-2 zadnje čase nekaj naprčkali glede kvalitete časovnega zamika, pri njegovi uporabi so se začele dogajati čudne stvari.
Ali je kaj novega glede zgornje napake? T-2 aplikacija posodobljena, problem ostaja. Pojavi se ob prevrtavanju časovnega zamika. Pomaga le reset Samsung One Connect boxa. Napaka se pojavlja na obeh Samsungovih TV v hiši.

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 715
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a THJ » 7. Nov 2023 ob 13:42

Od danes dalje je T-2 TV aplikacija na voljo tudi za 2023 modele Philips televizorjev s novim OS. Deluje odlično.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9110
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Nov 2023 ob 21:36

Kako pa se imenuje novi OS za Philips, oz. kateri modeli serija ?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3113
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Nov 2023 ob 23:10

Pomoje Philips še sam ne ve, kakšno je ime... v bigbangu imajo v filtru za operacijski sistem "Nov Philips Smart OS"... https://www.bigbang.si/izdelki/tv-avdio ... ka=philips

Efektivno je to še vedno Saphi... ampak z novim GUI-jem. Zaenkrat je app samo na 2023 letnikih TV-jev. Bo pa izšel tudi za 2022 Saphi-je, ko bo na voljo nov firmware za tiste TV-je.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9110
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Nov 2023 ob 09:55

A ni bilo rečeno da bo Philips pokopal Saphi OS?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3113
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Nov 2023 ob 09:58

Saj ga bodo... to bo sedaj "nov OS" z "novim imenom". Ampak še študirajo, kakšno bo ime.

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 715
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a THJ » 8. Nov 2023 ob 10:18

Končno ime je že znano in bo razkrito po novem letu. Trenutno pa je Improved/New OS in bazira na Linux OS.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Nov 2023 ob 11:29

Philips TV OS?
Slika

RAST
Model
Prispevkov: 240
Pridružen: 16. Nov 2008 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Optika 400/50+TV

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a RAST » 10. Nov 2023 ob 11:59

Pozdravljeni, imam eno vprašanje oz. rabim pomoč.
Na kratko, v zgornjem nadstropju je najnovejši Samsung TV, paket Oranžni diamant HBO, gledam vse preko Arrisa. V spodnjem nadstropju 9 let star Samsung TV, povezan v WiFi, dela NetFlix, Youtube...., je pa TV prestar za aplikacijo MAX. Nabavil sem Amazon TV Stick 4K, instaliral aplikacijo T2 preko katere gledam vse v paketu Oranžni diamant HBO razen HBO MAX.

In sedaj vprašanje, ko spodaj na Amazon Stick poiskušam instalirati aplikacijo MAX mi pokaže da ni na razpolago (not available) čeprav poleg tega pravi da je naprava (Stick) kompatibilna z aplikacijo. V čem je štos? In seveda, če bi MAX aplikacijo lahko instaliral, ali bi potem lahko gledal HBO MAX ali pa bi moral iti na naročnino čeprav imam paket Oranžni diamant HBO??

Hvala in lp!

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8483
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a kitl » 10. Nov 2023 ob 12:11

Na naročnino ti ne bo treba ker jo že imaš v paketu. Zakaj pa Amazon ne inštalira HBO Max aplikacije pa ne vem.
Slika


Lp, Kitl

Odgovori