Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1669
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Jul 2019 ob 20:41

Žal trenutno ni rešitve.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 627
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a blackmack » 13. Jul 2019 ob 08:04

krepki45 napisal/-a:
12. Jul 2019 ob 19:25
Vsi,ki uporabljate aplikacijo na Philips tvjih,kako imate rešeno,ko je tv par ur ugasnjen,da ob vklopu tvja ni črn zaslon,ter da ni potrebno vsakič znova nastavljat na aplikacijo t2tv
Naloži si app, da ti ob vklopu TVja zažene T2 app.
Slika

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1104
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Jul 2019 ob 08:35

A se da na Samsungih naštimat, da se ob prižigu TV samodejno zažene app?
Slika

krepki45
Model
Prispevkov: 295
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 13. Jul 2019 ob 11:16

blackmack napisal/-a:
13. Jul 2019 ob 08:04
krepki45 napisal/-a:
12. Jul 2019 ob 19:25
Vsi,ki uporabljate aplikacijo na Philips tvjih,kako imate rešeno,ko je tv par ur ugasnjen,da ob vklopu tvja ni črn zaslon,ter da ni potrebno vsakič znova nastavljat na aplikacijo t2tv
Naloži si app, da ti ob vklopu TVja zažene T2 app.
Sem naložil tole,ki je predlagal mikrohard in deluje.
https://play.google.com/store/apps/deta ... t&hl=en_US

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Avg 2019 ob 18:40

No danes sem po mesecu in pol obupal nad aplikacijo in se vrnil nazaj na Amina. Preprosto zadnijč tekma maribora na SK1 mi je požrla preveč živcev. 30x sem moral refreshat, da mi je SK1 potegnil. Očitno moj TV ima preveč problemov z DRM zaščito pa še moti me predvsem to, da slika zaostaja za 30 sekund, kar je ob športnih prenosih v živo zelo moteče.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7095
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Avg 2019 ob 18:59

Reklamiraj ! :blbl: :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1669
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Avg 2019 ob 22:13

Očitno imaš preglasne sosede. Glede DRM-ja te pa popolnoma razumem.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Avg 2019 ob 22:50

Nič hudega že Amino laufa. Ko bo pa tole dodelano bo pa top shit.
Slika


Lp, Kitl

platar
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 20. Apr 2010 ob 09:41
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a platar » 23. Avg 2019 ob 17:46

Šele sedaj sem ugotovil da ta Mibox ni od muh, tudi preko NAS-a predvaja vse živo Dolby Atmos, True HD, HD-MA, DTS-X če bi to vedel prej ne bi nabavil playerja posebej zato.Audio pass through preko Kodija (18.3.Leia) deluje bp.

Sliva
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 29. Maj 2018 ob 17:29
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Sliva » 27. Avg 2019 ob 19:40

Ima še kdo danes težave z aplikacijo? Včeraj zvečer ni hotela več predvajat ("Prosimo, poskusite kasneje" in vrtenje tistgega krogca), danes se težave še vedno nadaljujejo. Uporabljam Mii box S, wifi signal je dovolj močan, resetirala in ponovno naložila vem tudi vse, kar mi je na pamet padlo. Še kakšen predlog?
Zadnjič spremenil Sliva, dne 28. Avg 2019 ob 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.

orbter
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a orbter » 28. Avg 2019 ob 07:55

mahi napisal/-a:
13. Jul 2019 ob 08:35
A se da na Samsungih naštimat, da se ob prižigu TV samodejno zažene app?
Mogoče tole kaj koristi? https://www.samsung.com/in/support/tv-a ... y-in-qled/
Skupaj Slika
Optika Slika

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1104
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mahi » 28. Avg 2019 ob 15:47

Sem naredil , vendar mi ne zažene. Vedno znova mi gre na TV in potem išče vir.
Slika

Slash
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Slash » 29. Avg 2019 ob 10:18

Meni tudi ta Launch app na televizorju TCL ne dela.

Kot možnosti mi ponudi samo Google film play ter Haystack TV. Kdo ve v čem je problem?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1669
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Avg 2019 ob 14:59

Izklopi "Launch TV app on boot"... izbirati moraš med "navadnimi" aplikacijami.

orbter
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a orbter » 30. Avg 2019 ob 08:18

mahi napisal/-a:
28. Avg 2019 ob 15:47
Sem naredil , vendar mi ne zažene. Vedno znova mi gre na TV in potem išče vir.
Meni začuda dela (Samsung 65MU6170). Je mogoče, da imaš kak DTV/ATV program shranjen? Jaz nisem nikoli poganjal iskanja in tudi nič ni shranjeno, ter mi tega vira sploh ne ponuja.
Skupaj Slika
Optika Slika

Odgovori