Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mareoptika
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Feb 2019 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mareoptika » 29. Nov 2019 ob 20:35

Kateri android box za T-2 TV, da ima etthernet vhod priporočate ?
Ker tole z Wifiji mi ne diši preveč. Vem da deluje vendar bi raje imel box , da ima LAN Mrežni vhod
Hvala.

A na temu bi delovalo ?
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0091 ... oodsDetail

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1747
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Nov 2019 ob 21:14

Ne. Kupi FireTV z ethernet adapterjem. Ali pa Mibox z ethernet adapterjem. Ali pa Nvidia Shield.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 180
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 29. Nov 2019 ob 22:18

fire tv je trenutno v akciji -50%. moraš pa si ga poslat na nemški naslov

mareoptika
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Feb 2019 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mareoptika » 29. Nov 2019 ob 23:10

a mi lahko prilepiš link ?
Hvala

mareoptika
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Feb 2019 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mareoptika » 29. Nov 2019 ob 23:21

FireTV ? čak a tega imate v mislih ??

https://www.bolha.com/avdio-in-video/vi ... kw=fire+tv

Kje pa se da priklopit ethernet adapter na tale Dongle. ?

mareoptika
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Feb 2019 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Optika

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mareoptika » 29. Nov 2019 ob 23:38

A je mogoče inštalirat VPN program L2TP/IpSec na tale FIRE TV alpa na xiaomija mi box s ?
Ker point mi je da bi box nesu drugje. Lokalni VPN pa mi deluej.
Na android telefonih je že v samih nastavtivah VPN sekcija
Kako je pol z temi Android Boxi ?
Prosim za nasvet. Hvala

wickedboy
Faca
Prispevkov: 180
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 30. Nov 2019 ob 12:00


Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3605
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 30. Nov 2019 ob 14:09

Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 209
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 1. Dec 2019 ob 23:25


kebabek
Znanec
Prispevkov: 83
Pridružen: 6. Jan 2008 ob 11:10
T-2: Že imam
Paket: T4 - FTTH 100/10
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kebabek » 2. Dec 2019 ob 22:59

Lahko potrdim za vse, ki so v dvomih, da T2 TV aplikacija na Firesticku 4k dela bp (prejsnji teden so ga imeli za 25 eur v Mediamarktu).

Edina moteča stvar je lahko manjko stevilčnice na daljincu, kar pomeni skakanje po programih s smernimi tipkami gor/dol. Od kanala 1 do recimo 72 je kar neki pritiskanja :). Stevilke ne delajo niti na harmony-u. Pozna kdo resitev?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1747
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 2. Dec 2019 ob 23:07

Verjetno si moraš harmonyja samo pravilno nastaviti... številke preko CEC daljincev preverjeno delujejo.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 180
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 2. Dec 2019 ob 23:20

Kaj pa to?
https://amazon-fire-tv-remote-app.en.so ... om/android
Sicer ne vem če deluje, vendar bi mogoče bilo možno?

kebabek
Znanec
Prispevkov: 83
Pridružen: 6. Jan 2008 ob 11:10
T-2: Že imam
Paket: T4 - FTTH 100/10
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kebabek » 3. Dec 2019 ob 17:00

Z aplikacijo za firestick lahko vpisuješ stevilke, samo to ni to. Daljinc je daljinc, harmony hub sem takrat kupil ravno zato, da bi imel daljinec na tablici, pa sem jo uporabljal 3 dni potem pa nazaj na fizicnega daljincka, ki je bil v kompletu s hub-om.

fedolin
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----> do - vprašanje časa

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a fedolin » 3. Dec 2019 ob 18:38

..
Zadnjič spremenil fedolin, dne 7. Dec 2019 ob 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3605
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 3. Dec 2019 ob 19:19

Mali-450 je Mi Box S.
Slika

Odgovori