Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
voyager2
Guru
Prispevkov: 993
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 26. Dec 2019 ob 20:28

Moj nasvet je ne dat 1800 eur potem pa aplikacijo s 720p streami gor gledat. Amino 4k STB pa bo bolje.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1949
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Dec 2019 ob 21:06

On se je že vnaprej odločil, da bo kupil tv v tem cenovnem rangu. Samo za app lahko dobiš tudi cenejše TV-je. Sicer pa na dobrih TV-jih dela aplikacija bolje od Aminota. Streami bodo pa tudi enkrat 1080p.

Uporabniški avatar
hdvideo
Uporabnik
Prispevkov: 39
Pridružen: 27. Feb 2016 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a hdvideo » 26. Dec 2019 ob 21:25

Ja, v planu je boljši tv. Niti ni nujno da dam gor app T2 TV. Tudi če še naprej s STB.
Verjetno mi zamenjajo sedanjega z 4K Amino.

Poslano z mojega SM-N975F z uporabo Tapatalk


872974
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Nov 2019 ob 18:25
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a 872974 » 28. Dec 2019 ob 13:55

t2 apk se tudi meni zdi ,da je lepša slika kot na komunikatorju sicer pa še obstaja tudi kodi kjer so pa na določenih programih mal slabša slika .

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 28. Dec 2019 ob 19:46

o gledaš preko Mx 12 mini?
Slika

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1349
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a roCkY » 28. Dec 2019 ob 23:15

Slika je boljša kot prek komunikatorja ali prek PC. VLC itak ne da optimuma ker ima relativno slabe kodeke. Komunikator je boljši. Pa še na 60 Hz imam ekran za PC zaradi mirne slike.
TV z kodekom v appu pač najbolje razbije podatke v sliko.

Je pa eurosport boljši prek ES playerja vgrajenega v TV kot prek TV appa.

Jah manjka pa zvok na TravelXP UHD.

kot zadnjič omenjeno gre za samsungovo igračko "q90r".

872974
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Nov 2019 ob 18:25
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a 872974 » 2. Jan 2020 ob 14:07

atepej napisal/-a:
28. Dec 2019 ob 19:46
o gledaš preko Mx 12 mini?
Gledam na ony bravia tv. Imam pa tudi box tega kot si napisal vendar t2 apk ne morem instalirat gor.Pretežni del uporabljam tako na boxu kot tv program kodi.Kako instalirati in potem dodajati adone sem se pa naučil nekaj tukaj na tem forumu nekaj pa yutube.Dela mi vse picikato.

shon
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 17. Avg 2018 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant hbo

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a shon » 13. Jan 2020 ob 22:49

A se da kje nastavit ( verjetno na tv) da ti ob zagonu tv takoj začne delat aplikacija t2 tv, ker sedaj mi po malo daljši neaktivnosti zaštarta kr en hdmi vhod, ki sploh ni aktiven. Imam pa philips tv.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 833
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Jan 2020 ob 22:55

Vprašaj philips oz. google.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1949
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Jan 2020 ob 23:22

shon napisal/-a:
13. Jan 2020 ob 22:49
A se da kje nastavit ( verjetno na tv) da ti ob zagonu tv takoj začne delat aplikacija t2 tv, ker sedaj mi po malo daljši neaktivnosti zaštarta kr en hdmi vhod, ki sploh ni aktiven. Imam pa philips tv.
https://play.google.com/store/apps/deta ... boot&hl=en

neverhood2
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Okt 2019 ob 21:35
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a neverhood2 » 14. Jan 2020 ob 23:51

Mene pa zanima zakaj po zagonu aplikacije (ca 20sec) pride do napake "ups, prišlo je do napake blablabla 064", če imam na vikendu (tujina) narejen VPN do domačega priključka (openVPN) in se moj technicolor TV Hub (ki je na seznamu naprav ki podpirajo TV aplikacijo) normalno poveže do routerja doma? Doma imam en TV priključek preko STB. Ima kdo, ki je delal VPN do doma podobne težave in morda kakšno rešitev? Hvala.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 833
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 15. Jan 2020 ob 11:12

Zakaj? Ker se še vrjetno povezava z internetom ne vzpostavi.

Lp
You Can Call Me Santa Claus
Slika

neverhood2
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Okt 2019 ob 21:35
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a neverhood2 » 15. Jan 2020 ob 12:11

ciril88 napisal/-a:
15. Jan 2020 ob 11:12
Zakaj? Ker se še vrjetno povezava z internetom ne vzpostavi.

Lp
Na openVPN se vzpostavi, tako da predvidevam da je povezava z internetom? Kako bi se pa dalo drugace preverit ce je vzpostavljeno?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Skorc » 15. Jan 2020 ob 18:50

Zgolj na glas razmišljam ... neko zahtevo (akcijo) sproži, da se vzpostavi VPN tunel med točkami A in B, nato pa poženi TV aplikacijo. Recimo, da na tak način dosežeš zakasnitev izvebe TV aplikacije.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

neverhood2
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Okt 2019 ob 21:35
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a neverhood2 » 16. Jan 2020 ob 12:15

Skorc napisal/-a:
15. Jan 2020 ob 18:50
Zgolj na glas razmišljam ... neko zahtevo (akcijo) sproži, da se vzpostavi VPN tunel med točkami A in B, nato pa poženi TV aplikacijo. Recimo, da na tak način dosežeš zakasnitev izvebe TV aplikacije.
Hvala za idejo!

Zadeva deluje ce najprej povezem s prikljuckom doma preko openVPN, odprem aplikacijo in nato prekinem VPN povezavo (uporabljam lokalno povezavo). Zgleda kot da aplikacija vprasa in preveri IP samo na zacetku, ce je moje razmisljanje pravilno :) Ce ne pa lahko nekdo bolj izkusenj razlozi zakaj deluje navkljub prekinitvi povezave VPN :nevem:

Odgovori