Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Nikonja
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 26. Apr 2020 ob 13:07

Do 5 sek zastopim zamik, ampak 30 je že kar velik buffer.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3740
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 26. Apr 2020 ob 13:15

YT ima takole:

Običajna zakasnitev

Najprimernejša za: zmanjšano medpomnjenje med predvajanjem za gledalca.
Običajno zakasnitev izberite, če ne nameravate komunicirati z občinstvom. Za gledalce je to nastavitev najvišje kakovosti, saj pri njej pride do najmanjše stopnje medpomnjenja za gledalce.

Pri običajni zakasnitvi so podprte vse ločljivosti in funkcije v živo.

Kratka zakasnitev

Najprimernejša za: komunikacijo v skoraj realnem času.
Izberite to možnost, če želite kratko zakasnitev z najmanjšo stopnjo medpomnjenja za gledalca. Ta nastavitev predstavlja dobro ravnovesje med ostalima možnostma.

Ta nastavitev ne podpira ločljivosti 4K.

Izredno kratka zakasnitev

Najprimernejša za: pretočna predvajanja v živo s komunikacijo v realnem času in veliko stopnjo interaktivnosti.
Izberite to možnost, če želite najučinkovitejšo interakcijo z občinstvom in sprejemate tveganje, da bo pri gledalcih prišlo do več medpomnjenja.

Ta nastavitev ne podpira ločljivosti 1440p in 4K.

Opomba: v tej nastavitvi bodo gledalci bolj občutili težave pri prenosu v živo v omrežju. Priporočamo, da zmanjšate bitno hitrost prenosa, da bo lahko vaše omrežje zagotavljalo pretočno predvajanje.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1900
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Apr 2020 ob 13:17

Zato, ker je protokol zasnovan za robustno predvajanje v nestabilnih omrežjih (mobilno omrežje, slab wifi, itd). V takih situacijah 5 sekund ni dovolj.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3740
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 26. Apr 2020 ob 13:20

Pri 4k pa sploh ne.
Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 228
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 26. Apr 2020 ob 20:09

mikrohard napisal/-a:
25. Apr 2020 ob 18:39
Seveda... saj na android boxu, ki ga ima operater pod kontrolo, multicast ni problem. Za smart naprave v splošnem (različni boxi, različni tv-ji, različne mreže) pa multicast ni primeren.
Obstaja kaj upanja, da bo T-2 tudi izdelal svoj android STB - tako kot ima TS NEO?

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 11. Maj 2020 ob 00:08

Pozdravljeni. Mene pa zanima kako to da Aplikacija T2 TV deluje tudi če nisi naročen na nobeno tv vsebino ?
Torej, da koristiš samo T2 Internet..
probal registrirat aplikacijo na Horizont in je šlo vse gladko skozi..
A so morda prišle kakšne novosti al kako ?
Hvala.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3740
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 11. Maj 2020 ob 00:16

Ja sam ti je naročilo S shemo če se ne motim.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk


Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Maj 2020 ob 08:14

Ja čisto osnovo ti je naročilo.

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 11. Maj 2020 ob 11:45

Ok sem deaktiviral aplikacijo nazaj.. takoj po 1 uri..
Delala pa mi je XL Shema National Geographic ter vsi HDji

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Maj 2020 ob 11:46

Da. Promicijsko se vklopi veliko stvari.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1900
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Maj 2020 ob 13:18

BTW... ne vem, če je dovolj, da si odjavil samo app. Verjetno boš moral tudi IPTV naročnino odjaviti.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Maj 2020 ob 13:44

Ne ni potrebno. Moralo bi odjaviti ko se prekliče smart tv app.

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 12. Maj 2020 ob 14:28

A se tudi vam dogaja da prek aplikacije SMART TV kanal National Geographic HD ne deluje glih gladko kot vsi ostali kanali ?
Dejte malo pri vas preverit pa napište mnenje tlele..
Ampak gledajte 10 minut vsaj.. večkrat zatrzne za stotinko.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1900
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Maj 2020 ob 15:14

Naprava? Ponavadi se taki problemi pojavijo pri pretvarjanju 50fps vsebin na 60Hz refresh rate. Nekatere naprave to opravijo bolje, druge slabše. Pomaga, če nastaviš refresh na 50Hz.

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 12. Maj 2020 ob 15:18

mikrohard napisal/-a:
12. Maj 2020 ob 15:14
Naprava? Ponavadi se taki problemi pojavijo pri pretvarjanju 50fps vsebin na 60Hz refresh rate. Nekatere naprave to opravijo bolje, druge slabše. Pomaga, če nastaviš refresh na 50Hz.
A ja ? ja TV Box imam nastavljen na 60 Hz 1080P

Odgovori