Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 12. Maj 2020 ob 16:09

Probal dat na 50HZ enak šmorn..

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 827
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 12. Maj 2020 ob 17:56

a mogoče TV philips?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 12. Maj 2020 ob 22:00

Nene tv nima veze.. Tv je Samsung
Tv aplikacija pa je prek Android TV boxsa

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 827
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Maj 2020 ob 12:48

zakaj pa ne daš direktno na samsung aplikacije? če imaš tizen? Drugače pa kater android box?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 13. Maj 2020 ob 23:14

Ne imam starejši TV Višje kvatlitete. Tisti kateri ima Smart TV prve generacije.
Box pa uporabljam AMIKO A5 Combo prepoznan kot P230
kr znana zadeva pa ni bla glih poceni.

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 101
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a bushi » 16. Maj 2020 ob 15:27

En cas, ni delalo, pa sedaj ponovno sprasujem. Dela smart TV aplikacija na miboxu, tudi ce je mibox povezan v telekomovo omrezje?

Lp
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1900
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 16. Maj 2020 ob 15:41

Ne. Potreboval bi VPN do domačega naslova.

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 18. Maj 2020 ob 12:21

mikrohard napisal/-a:
16. Maj 2020 ob 15:41
Ne. Potreboval bi VPN do domačega naslova.
Pa dejansko kdo tu prakticira VPN do doma in gleda tv preko miboksa?

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 19. Maj 2020 ob 10:18

Najboljše imet 2 mikrotika med njima narediš VPN..
Pri Clientu se veže VPN V Bridge in imaš ločen Wifi z t2 Tunelom...

Vse se da in deluje.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3741
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 19. Maj 2020 ob 12:19

Po mojem bi šlo tudi z malino na katerega nastaviš ip 192.168.64.99.
Slika

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 19. Maj 2020 ob 12:23

atepej napisal/-a:
19. Maj 2020 ob 12:19
Po mojem bi šlo tudi z malino na katerega nastaviš ip 192.168.64.99.
Mislim da ne, ker kolikor vem aplikacija kontrolira zunanji dodeljen IP.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3741
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 19. Maj 2020 ob 12:54

Ti si napisal, da bi imel 2x mikrotik, po mojem je pa dosti malina z naloženim vpn v katerega vpišeš ip 192.168.64.99. V Mi box S pa pa tudi lahko nastaviš vpn v nastavitvah.
Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 561
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Veron » 19. Maj 2020 ob 13:03

markolino napisal/-a:
19. Maj 2020 ob 10:18
Najboljše imet 2 mikrotika med njima narediš VPN..
Pri Clientu se veže VPN V Bridge in imaš ločen Wifi z t2 Tunelom...

Vse se da in deluje.
Cena dveh mikrotikov pa tudi ni zanemarljiva? (nevem kakšne so cene, razpon je ogromen)

markolino
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 21. Maj 2020 ob 20:01

Jaz imam Hap AC2 ccirka 60e
Če hočeš dober router jbt.. Ga. Tako je.
60€ je drugače še malo za router....

amm malina ?? kakšna malina ?? kaj je to

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3741
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Maj 2020 ob 01:57

raspberry pi
Slika

Odgovori