Nakup Android TV BOXa

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
yyyeb
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 17. Jul 2020 ob 19:50
T-2: Že imam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a yyyeb » 4. Avg 2020 ob 14:41

Gledal sem ta video ampak tovrstni review videi ne povejo kaj dosti user izkušenj. Naprimer kot Mecool ima slab wifi.

kingo
Faca
Prispevkov: 174
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a kingo » 5. Avg 2020 ob 08:37

Vidim da je na tem forumu par uporabnikov Telemach-a. A mi lahko eden od njih razjasni, kako vem katera aplikacija je prava za tablične računalnike. Namreč, dobil sem eno geslo, pa bi sedaj rad na mojem Android Box-u usposobil ta (bivši D3GO). Ima mogoče kdo samo app (oz. kje bi jo lahko sam "zdownloadal")?

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 619
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Še nimam
Paket: A1 Konkurenca ;)

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 5. Avg 2020 ob 17:40

Kolikor vem je d3 ugasnjen.

MatjazML
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 17. Sep 2020 ob 21:11
T-2: Že imam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a MatjazML » 2. Nov 2020 ob 00:21

Živijo
A kdo ve, če se da kak Android box nastavit tako, da bi se avtomatsko pognal in da ni lahko uporabljal daljinec od TVja?
Imam Philips TV s Saphi softwarom, zato moram nekaj kupiti.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5183
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 2. Nov 2020 ob 08:23

Em mislim, da ima philips easy link in preko tega lahko vklopi se tudi box...
sicer ne vem kako je za ndroid sistemom, ampak dela mi v kombinaciji s playstation in vip 1113 arris, tv vmesnikom t2.

na philipsu sem vklopil easy link na drugih dveh napravah pa vklop/izklop preko hdmi.

smartboy82
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 4. Okt 2017 ob 10:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a smartboy82 » 3. Nov 2020 ob 15:33

Potrebno je samo pravilno nastaviti na STB. Vklop TVja pomeni, da z daljincem od STB vklopiš tudi TV, vklop STB pa pomeni, da z daljincem od TVja vklopiš STB. Če imaš obkljukane obe opcije se zna dogajati, da ti ob vklopu TVja ugasne STB in obratno, skratka zmešnjava. Nastavitev mora biti nastavljena pravilno in deluje bp.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4144
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Dec 2020 ob 11:16

Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a webmaher » 6. Dec 2020 ob 19:39

nix gut ... bo še Sony laufal nekaj časa :-)
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

markolino
Model
Prispevkov: 225
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a markolino » 9. Jan 2021 ob 19:39

Eno resno vprašanje.. Kateri je najboljši Kitajski box na katerem lepo gladko laufa T2 TV ?
Pustimo Fire TV, Google, Nvidia, Xiaomi..
Govorimo za ostale.. Tisti, ki imate izkušnje mi lepo prosim napišite.
V pričakovanju na odgovor..

Hvala.

Radmannsdorf
Znanec
Prispevkov: 86
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Radmannsdorf » 10. Jan 2021 ob 12:10

atepej napisal/-a:
6. Dec 2020 ob 11:16
Webmaher prva TV (oz bolj monitor) z gigabit LAN priključkom https://ka-gis.at/produkt/kagis-65-4k-uhd-hdr-smart-tv/ oz https://ka-gis.at/wp-content/uploads/20 ... IP7UHD.pdf
Slika

Radmannsdorf
Znanec
Prispevkov: 86
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Radmannsdorf » 10. Jan 2021 ob 12:15

atepej napisal/-a:
6. Dec 2020 ob 11:16
Webmaher prva TV (oz bolj monitor) z gigabit LAN priključkom https://ka-gis.at/produkt/kagis-65-4k-uhd-hdr-smart-tv/ oz https://ka-gis.at/wp-content/uploads/20 ... IP7UHD.pdf
55" verzijo imam jaz, ampak imam nanjo priklopljen Mi Box S. Je hitrejši, daljinec od Mi boxa mi je bolj všeč, tisti Android na monitorju, vprašanje koliko časa bo deloval, že ob nakupu lani, se mi je zdel počasnejši od Mi Box Androida.
1Gb lan na monitorju pa nimam šanse preizkusiti, ker imam samo 30/8 linijo tam na lokaciji.
Slika

Odgovori