Nakup Android TV BOXa

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
espacious
Znanec
Prispevkov: 63
Pridružen: 18. Feb 2016 ob 16:12
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a espacious » 18. Jan 2019 ob 18:12

A se opravičujem nisem dobro bral. Sem mislil da teče debata o multicastu oz. da ne teče debata o Android/Ios app-u.
Potem bi pa šlo ja samo boš moral ves promet prek tunela prevsmerit oz vsaj "določen del".

Vodokotlič
Faca
Prispevkov: 139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:54
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Kranj

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Vodokotlič » 22. Jan 2019 ob 16:37

Mimogrede je kakšen android app, ki omogoča povezavo na lastni VPN? Npr L2TP over IPsec?

SoLoR
Model
Prispevkov: 269
Pridružen: 4. Sep 2007 ob 21:18
T-2: Že imam
Paket: FTTH 500/100

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a SoLoR » 25. Jan 2019 ob 18:52

mikrohard napisal/-a:Android TV app ne uporablja multicasta.
Se pravi... ce internet dol pade, TV tud dol pade? Deluje po cisto istem principu kot tv2go? In ne po principu STBja ("lokalna mreza" z multicastom)... to je pa shit, se internet bandwidth ti pol rab, in ce prevec dovnlodas zacne tv kockat... namrec glih dobil andoid TV in seveda sem upal da bo to delalo po principu STBja, ne pa po principu navadne internet aplikacije :)

SoLoR
Model
Prispevkov: 269
Pridružen: 4. Sep 2007 ob 21:18
T-2: Že imam
Paket: FTTH 500/100

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a SoLoR » 25. Jan 2019 ob 18:52

mikrohard napisal/-a:Android TV app ne uporablja multicasta.
Se pravi... ce internet dol pade, TV tud dol pade? Deluje po cisto istem principu kot tv2go? In ne po principu STBja ("lokalna mreza" z multicastom)... to je pa shit, se internet bandwidth ti pol rab, in ce prevec dovnlodas zacne tv kockat... namrec glih dobil andoid TV in seveda sem upal da bo to delalo po principu STBja, ne pa po principu navadne internet aplikacije :)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7103
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Jan 2019 ob 19:07

Ja pa kaj še, ... še zlato uro bi mel ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Jan 2019 ob 19:08

Če internet dol pade, ti tudi multicast mreža dol pade. Zelo zelo zelo redko bi prišlo do situacije, da bi ti multicast delal, tv2go pa ne. T-2 načeloma ve, s katerih strežnikov gredo streami, tako da bi lahko teoretično ta promet izvzeli iz najete hitrosti. Če pa to počnejo pa ne bi vedel (verjetno res ne).

Vodokotlič
Faca
Prispevkov: 139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:54
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Kranj

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Vodokotlič » 31. Jan 2019 ob 11:04

Torej Android TV je lahko za mojim routerjem in bo delalo?

espacious
Znanec
Prispevkov: 63
Pridružen: 18. Feb 2016 ob 16:12
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a espacious » 31. Jan 2019 ob 11:28

Da moralo bi.

kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera na FTTH
Kraj: Ljubljana, Dravlje

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 2. Mar 2019 ob 11:29

Ja, dala za routerjem.

fedolin
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----> do - vprašanje časa

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a fedolin » 30. Mar 2019 ob 17:36

Ima kdo kaj informacij glede H96 MAX Plus ?
Kako se obnese? Deluje T2 TV brez težav?

Xiaomi TV box s je samo za TV aplikacijo OK in za Netflix ( ostalo je škart uporaba)

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3499
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a atepej » 30. Mar 2019 ob 20:48

Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 507
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Veron » 1. Apr 2019 ob 08:04

jst bom po vsej verjetnosti prodal tale mi box s. na vsake 3-4dni postane izredno počasen, vse šteka. Narediš samo "reboot" in zadeva spet dela BP 3-4dni... smešno
fedolin napisal/-a:Xiaomi TV box s je samo za TV aplikacijo OK in za Netflix ( ostalo je škart uporaba)
Bi se kr strinjal s temle.

fedolin
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: 2006 ----> do - vprašanje časa

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a fedolin » 19. Apr 2019 ob 10:59

rossi napisal/-a:Jaz imam tole pa je vrhunsko

https://s.click.aliexpress.com/e/1vnN9Mk


Sent from my iPhone using Tapatalk
Podobno imam jst - TV dela vrhunsko brez zapletov na H96 MAX Plus TV Box ( CPU:RK3328 Quad-Core 64bit Cortex-A53 -- GPU:Penta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+)
Težava je le v dostopu do ikone aplikacije (bljižnica)- jo ni, oziroma se jo ne da najdet med APPs-i in je vsakokrat potrebno iti v Settings - Apps - T2-TV - in nato start

Alex
Model
Prispevkov: 316
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 18:03
T-2: Že imam
Paket: Diamant optika
Kraj: Videm Dobrepolje

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a Alex » 19. Apr 2019 ob 12:15

Zamenjaj si launcher - jaz imam ATV.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7103
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nakup Android TV BOXa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 21. Apr 2019 ob 19:27

Je to najcenejša opcija Xiaomi ...
https://www.aliexpress.com/item/Free-Sh ... fc07d50df3
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori