Stran 1 od 1

problem z T2 listo na Rakunu

Objavljeno: 18. Nov 2018 ob 10:44
Napisal/-a jozeza
Zdravo

Imam rakuna na android boxu in mi je par dni nazaj zače kockati na t2 listi ....nemogogoče gledati tudi na normalnih kanalih ne na HD ali 720p...ostale liste delujeji samo t2 je problem,...
Vzporedno imam tudi t2 box in dela normalno ....
Kaj bi bilo narobe..Imam dva boxa povsod zadnji rakun na kodi 16 in pri obeh isto...nisem ničesar spreminjal ....

lp

Re: problem z T2 listo na Rakunu

Objavljeno: 19. Nov 2018 ob 08:46
Napisal/-a slow_slow
Naredi sledeče.
ugasni vse naprave in poskusi samo z eno...
in potem dalje... jaz bi rekel pasovna širina se je spremenila. razen če si na FTTH, te pa ne bi imel ideje.

Re: problem z T2 listo na Rakunu

Objavljeno: 24. Nov 2018 ob 08:32
Napisal/-a jozeza
Hvala..problem je v prevelikem odjemu...reseno...

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk