Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Vse o T-2 IP televiziji
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Mar 2019 ob 19:03

Če ne dela, pač ne dela. Tukaj nimaš kaj gruntat.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6911
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Apr 2019 ob 21:07

Imam predlog za nadgradnjo.

Da bi bila opcija, v kolikor iščeš neki film, oddajo, itd... imaš ime le te, bi vpisal v GUI da te obvesti kdaj in kje bo na sporedu.

PRIMER: Zanima me film: "Sam doma" To bi vpisal, in GUI bi spremljal EPG na vseh kanalih (1 teden, ali 2 tedna v naprej) in me takoj že opomnil, da bo ta film na voljo, zraven bi bila tudi opcija da se posname v snemalnik.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

damirj79
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 22. Feb 2019 ob 22:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a damirj79 » 24. Apr 2019 ob 14:23

V TV GUI je moteče nekaj stvari oziroma bi šlo sigurno boljše narediti. Eno je, da v opisu predvajanega programa s tipkami levo-desno bi dejansko res premikali nazaj in naprej med oddajami in ne tako kot sedaj, ko so sta vmes še vsaja dva gumba (eden za ogled nazaj in drugi za snemanje). Na daljicu se je izkazalo nekaj tipk kot podvojenih in nekatere imajo tisk na njej, ki se nikakor logično ne ujemajo s fukcijo. Recimo gumb X te vrže v meni. Potem na daljincu je en dvojni gumb s puščicami gor in dol in ne služi ničemur. Lahko bi jima dali kakšno funkcijo?

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1054
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mahi » 15. Maj 2019 ob 08:38

Mogoče je bilo že predlagano, bom pa vseeno predlagal še enkrat.
Ali ne bi bilo bolje, da se na vmesniku prikazujejo (seveda če tako nastavimo) samo HD programi, SD pa se skrijejo. Tako ne bi bilo potrebno iskati, ali določen program obstaja tudi v HD verziji temveč bi avtomatsko se postavil na isto mesto kot SD program, slednji pa bi se skril.
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Model
Prispevkov: 326
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN
Kraj: Idrija

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a asgard » 19. Jun 2019 ob 18:12

Super bi blo če bi označili reklame kot se gole med tekmani. Pa potem še možnost filtra da preskočiš reklame :D :D

raceboy
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a raceboy » 19. Jun 2019 ob 19:05

mahi napisal/-a:Mogoče je bilo že predlagano, bom pa vseeno predlagal še enkrat.
Ali ne bi bilo bolje, da se na vmesniku prikazujejo (seveda če tako nastavimo) samo HD programi, SD pa se skrijejo. Tako ne bi bilo potrebno iskati, ali določen program obstaja tudi v HD verziji temveč bi avtomatsko se postavil na isto mesto kot SD program, slednji pa bi se skril.
ja to bi blo super res. tisti programi, ki so isti hd in sd...da bi blo mozno fitrirat


Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 200
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 13:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a obiskis » 1. Jul 2019 ob 10:34

Kako, da je sedaj GUI na vsaki napravi drugačen !?
na starem programu je bila časovnica za 6 izbranih programov, sedaj v novem je
spored in ne časovnica; kar pomeni da moram neštetokrat popravljat za vsak kanal
datum da pridem do željenega;
najbolj me moti da časovnica je v androidu, zakaj je ni v motoroli nevem !? :grrpc:
je časovnica v kakšnem drugem IP TV adapterju !?

če ne gre drugače, naj bo da si ali preko horizonta ali pri vklopu izberemo ali spored ali časovnico

lp vito

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 1. Jul 2019 ob 17:33

Pozabi na časovnico... na IPTV vmesniku pri T-2 je ne bos vec videl.

Odgovori