Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a blackmack » 13. mar 2019 ob 08:10

Pri meni vklop in izklop dela OK. TV Philips + Kamai. Bom popoldan probal še krmiljenje s tipkami tv-ja.
Zadnjič spremenil blackmack, dne 13. mar 2019 ob 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
blackmack
Navdušenec
 
Prispevkov: 619
Pridružen: 7. okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a kitl » 13. mar 2019 ob 09:52

Vklop izklop TV-ja skupaj z STB-jem deluje OK. Neznam pa nastavit kako se zvok spreminja na TV-ju in ne na STB-ju. Ima kdo kak nasvet.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7892
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 50 Mbit/s 2x TV

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a gregzy » 13. mar 2019 ob 10:40

Pri meni pa po današnji nadgradnji ne dela izklop/vklop stb-ja.
Ko na daljincu ugasnem stb ga ugasne in sveti modra lučka ko pa hočem prižgati nazaj se ne prižge. Za vklop ga moram vsakič resetirati.

lp
gregzy
Začetnik
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. feb 2019 ob 11:50
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a zabregar » 13. mar 2019 ob 11:09

Isto težavo imam tudi jaz
Slika
zabregar
Uporabnik
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 28. avg 2007 ob 21:48
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a blackmack » 13. mar 2019 ob 11:26

Fantje napišite, če ste vklopili CEC, katere funkcije ter znamko in model STB in TV. Težav ni možno reševati, če napišeš samo meni pa izklopi, vklopi pa več ne. :jao:
Slika
blackmack
Navdušenec
 
Prispevkov: 619
Pridružen: 7. okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a gregzy » 13. mar 2019 ob 11:52

STB je Amino Kamai, TV LG 47LM620. Probal sem pa z vsemi možnostmi ( vklopil in izklopil CEC ) pa ne dela.
gregzy
Začetnik
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. feb 2019 ob 11:50
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a zvitisvizec » 13. mar 2019 ob 12:19

Jast imam Arris VIP1113 in tv LG 42LB650V in ko nastavim cec s prejemnikom Arris ne morem zagnati TV lahko ga zazenem samo ce vklopim če nastavim vklop in izklop TV ne morem pa izklopiti televizije jo lahko samo preko Arrisa vklopim ko pa nastavim da se mi Arris ugasne ko ugasnem TV pa dela.
zvitisvizec
Uporabnik
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 20. okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 100/10

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a zabregar » 13. mar 2019 ob 14:07

zabregar Napisal/-a:Isto težavo imam tudi jaz

CEC vklopljen na TV in Aminu, vendar ob izklopu Amina ne vklopi več.
Pred nadgradnjo mi je daljinec odlično vklapljal in izklapljal oba. Zdaj Amino zmrzne
Slika
zabregar
Uporabnik
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 28. avg 2007 ob 21:48
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 13. mar 2019 ob 18:12

To se meni dogajalo že pred nadgradnjo,problem je če je tv vklopljen pred STBjem,če je tv ugasnjen se STB prižge normalno.
krepki45
Model
 
Prispevkov: 270
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 13. mar 2019 ob 18:28

Sedaj sem vklopil CEC na aminotu obkljukal sem vse tri možnosti in zaenkrat lahko vse upravljam z daljincem od tv ja izklopi in vklopi se tudi AVR.
krepki45
Model
 
Prispevkov: 270
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a kitl » 13. mar 2019 ob 20:02

Iz daljincom od TV-ja? Meni dela ravno obratno vse upravljam z daljincem od STB-ja. Samo zvok na Tv-ju ne morem spreminjat.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7892
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 50 Mbit/s 2x TV

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a atepej » 13. mar 2019 ob 20:41

Pri meni isto.
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3213
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 13. mar 2019 ob 20:42

Saj meni tudi vse dela z daljincem od STB in tudi z daljincem od tvja ampak na aminotu imam vse tri možnosti obkljukane in STB sem resetiral,ker ko sem nastavil samo eno možnost se ni hotel prižgat,zdaj ga ugasne tudi daljinec od tv ja ima pa Philips tv.
Tretja možnost Daljinski upravljalnik v opisu piše da je možno upravljat iptv sprejemnik z daljincem vaše televizije in zaenkrat deluje.
krepki45
Model
 
Prispevkov: 270
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a atepej » 14. mar 2019 ob 17:31

Samo opažam da se Philips TV drugače vkopi:

- brez CEC: vklop -> peščena ura -> Philips napis -> T-2 reklama -> tv kanal
- z CEC: zakasnjen vkop -> prazen zaslon -> tv kanal
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3213
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a kitl » 14. mar 2019 ob 18:35

Kako se zvok na tvju regulira ne morem pogruntat.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7892
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 50 Mbit/s 2x TV

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 10 gostov